Reacties

Schoenenzak Action en Pas op voor opbergsystemen! — 41 reacties

  1. Hier hebben we geen plek voor rommel in de badkamer, dat is makkelijk, maar ik vind zo een ophang systeem helemaal niet verkeerd, het is opgeruimd en staat meteen een stuk opgeruimder.

  2. Goeiemorgen!

    Ik vind het handig, dat het doorzichtig is... dan hoef je niet te zoeken, dus...
    Goed idee!
    Mijn dochter is al lang de deur uit, en Henry (mijn eeuwigdurende verloofde) woont in Mokum, dus ik heb hier doordeweeks het rijk alleen en hoef geen opbergsysteem.

    Mazzeltje he!

    Prettieg weekend!
    Marlou

    .

  3. Ik heb ook zo'n dochter die veel eigen verzorgingsproducten gebruikt, ze bewaart alles in een plastic mandje op haar kamer. Heeft ze het nodig , neemt ze het mandje mee en zo staat er op mijn hele douche een minimum aan verzorgingsproducten. Misschien ook een idee voor je dochter, ik denk dat je opbergzak heel snel gaat schimmelen :-(

  4. Hoi hoi... daar ben ik nog even...
    Dat poppetje, dat hier links van mijn naam staat...
    Ik heb geprobeerd het te veranderen, want ik vind het een beetje agressief, maar het lukt me niet.
    Weet jij een manier???
    Groetjes!

    • Hoi Marlou, dat poppetje wordt door WordPress zo gemaakt Marlou. Als een bezoeker zelf geen plaatje heeft, dan doet WordPress dat. Je kunt via Gravator.com een andere afbeelding instellen.

  5. Ja ik heb ook dit soort vakjesopruimdingen (anders, niet doorzichtig) aan de deuren van mijn kids - ik vind het wel handig voor klein puberprul.

  6. Het is inderdaad zeer handig, maar ik vind het echt afzichtelijk lelijk. Niet persoonlijk bedoeld hé, want wat voor de een lelijk is, is voor de ander misschien net mooi! Maar voor mij staat opgeruimd gelijk aan 'onzichtbaar', en ik vind net dat het plastic nog een extra rommeligere indruk geeft.. Geef mij maar opbergdozen!

  7. Inderdaad handig omdat het geen plek inneemt. Ik ben juist helemaal niet van dit soort systemen. Ik stop alles het liefst in mandjes, kastjes e.d. waar je het niet kunt zien.

  8. Ziet er handig uit, je ziet meteen wat je moet hebben. Zelf zou ik eerder alles in mandjes of kastjes proppen, zodat het niet in het zicht staat. Maar dit is wel overzichtelijker.

  9. Mijn moeder had zo een opbergsysteem hangen in de garage toen ik nog thuis woonde, voor schoenen inderdaad... Ik heb eigenlijk nooit gevonden dat het iets oploste omdat het nog steeds heel rommelig oogt nar mijn mening. Maar het kan ook wel handig zijn Als jullie er maar tevreden mee zijn! ;)

  10. Ik werk veel met bakjes. Die zet je makkelijk weg en alles bij elkaar. Dit opbergsysteem zou ik niet gebruiken omdat het doorzichtig is en het dan voor mij juist weer rommelig oogt ???? het blijft toch wat he dat opruimen ????

  11. Ai, ook ik denk - net als Marie Kondo - wèg met al het overtollige. En dan pas opruimen. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik wel heel driftig doosjes aan het sparen ben (zonder deksel) om spullen beter te kunnen organizen. Je triggert mij in ieder geval wel weer. Het wordt tijd om weer eens wat afleveringen te kijken op Netflix :) Op zich een goede oplossing (en goedkoop). Maar ik zou het weer te druk vinden en zie liever een lege deur...

  12. Deze van de foto zou ik zelf niet gebruiken omdat ik het ook erg rommelig vind staan. Zelf werk ik liever iets weg achter een schuifdeur of in lades.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder