Reacties

Naaien met tricot en jersey: hoe doe je dat? — 12 reacties

  1. Ik maakte vaak t-shirts en truitjes (vroeger, voor de kinderen) en speldde, op de te naaien naden, altijd een reep patroonpapier. De machine laten leiden en een tricotnaald gebruiken!

  2. Nee, ik ben helemaal niet handig met de naaimachine, en heb ooit in een ver verleden naailes gehad. Maar niet echt mijn ding, maak al mijn vilt figuren gewoon met de hand.

  3. Lengte naden stikken is niet zo'n probleem maar zodra je iets in de breedte wil stikken (schoudernaden, zomen etc) gaat dat altijd lubberen. Of er zit niet voldoende rek in zodat de naad bij de geringste beweging knapt. Lukt eigenlijk alleen als je een professionele of een goede lock machine hebt. Ik heb een naaimachine met boven- en ondertransport maar zelfs dan lukt het me niet om een mooie zoom te krijgen, die dus niet golft of knapt.

  4. Superleuk lijkt mij, zelfgemaakte kleren. Ik zou graag oude kleren opnieuw restylen. Dan doe ik meestal oude kleine maat van mijn zoon wordt tshirt zonder mouwen ofzo. De jeans wordt short.

  5. Ik ben er helemaal niet handig mee en vind het vaak ook echt jammer. Dat is echt een van de dingen die ik graag nog eens wil leren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder