Hoe het huishouden lijkt op surfen op het internet

huishoudenKen je dat?

Dat je denkt: ik moet even de vuilnisbak buiten neerzetten. Dus je loopt daarnaar toe, maar onderweg zie je een paar gebruikte mokken die nog in de vaatwasser moeten. Dus pak je die, en ziet dat het aanrecht ook wel even schoongemaakt kan worden. Dus je bukt om een schoon doekje te pakken, en ziet dat er niet meer zoveel doekjes zijn. Dus besluit je om even de kookwas te doen. Terwijl je alle theedoeken en dergelijke verzameld, besluit je dat je ook wel even een rondje door alle slaapkamers kunt maken om vieze kleding te verzamelen. Enz, enz. enz.

Ken je dat?

Dat je denkt: 'Ik kijk even op de site van het KNMI wat het voor weer wordt vandaag, zodat ik weet wat ik moet aantrekken. Als je daar komt zie je dat er een code geel is. Wat betekent dat ook alweer? Dus je klikt op de link. Je leest dat het Westen kans heeft op windstoten. Je vraagt je af of dit van invloed is op het treinverkeer, en googlet 'Actuele treinstoringen'. Dan herinner je je  dat je nog zo'n handige dagticket wilde kopen om goedkoop te reizen, en gaat daarop zoeken. Enz. enz.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw huishouden? Lees dan eens de boeken van De Huishoudcoach!

Een huishoudschema kan ook helpen.

En, ken je dat?

Vergelijkbare berichten

14 reacties

  1. Ik herken het ook, maar probeer de laatste tijd één ding te doen en dat afmaken en niet meer en niet meer te multitasken, schijnt niet zo goed te zijn.
    Ik was echt een kei in eten, journaal kijken en de krant lezen en dat allemaal tegelijk :-)

  2. Nope, mijn zus wel, maar ik niet. Heb een vast schema elke week en dag en hou me eraan, anders komt er nergens wat van terecht!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.