Reacties

Netflix en bol.com versus Amazon Prime — 25 reacties

  1. Ik zou 't (Prime) enkel nemen voor de Amerikaans series denk ik. Merk wel dat de Nederlandse Netflix véééél uitgebreider is dan die van ons, dus 't is moeilijk vergelijken natuurlijk..

  2. Ik heb Prime wel overwogen, maar we hebben al Netflix en Videoland, dus kan ook niet aan de gang blijven. Overigens ga ik wel op Amazon kijken voor die goedkope boeken hihi thanks voor de tip

  3. Ze echt vergelijken vind ik niet echt nodig omdat ze elk wel andere dingen aanbieden. Maar wel een leuke tip om eens te gaan kijken voor een goedkoop boek. Want dat is altijd welkom!

  4. Wat leuk om te lezen! Dan laat ik Amazon prime nog even voor wat het is. Bij bol heb ik vaak al boven de €20 en Netflix betaal ik maandelijks. Goed verdeeld zo :) maar dat gratis verzenden van Amazon is wel aantrekkelijk trouwens...

  5. Eén betalende tv-dienst is meer dan genoeg. Zo dikwijls kijken we ook geen televisie om er profijt uit te halen. Mijn kobo plus-abonnement bij bol.com vind ik dan wel de moeite waard, maar dit zijn boeken.

  6. Ik had ook gratis Amazon Prime omdat daar een kerstfilm op stond die ik wilde zien. Er staan wel leuke series op, maar ik kan me er niet toe zetten om het te gebruiken. Ik vergeet het steeds en het aanbod vind ik ook mwa. Misschien geef ik het nog een kans binnenkort.

  7. Ik neem wel eens tijdelijk amazon prima, vanwege de snelle verzending, maar hier in Duitsland heb ik nog nooit naar de series gekeken. Misschien kun je ze ook in het Engels bekijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder