January kopje uit de Royal Albert Flower of the Month series

January kopje Royal Albert Flower of the Month Series - Montrose - January - Snowdrops

Moet je kijken wat ik van één mijn buurvrouwen kreeg: een kopje met daarin de tekst January! Ik heb acuut mijn winterkopje in de kast opgeborgen, om deze maand recht te doen aan dit January kopje. Ik ben er superblij mee.

Royal Albert Flower of the Month Series: January

Dit January kopje maakt deel uit van de Royal Albert Flower of the Month Series. Januari heeft sneewvlokjes. Op de site van Royal Albert patterns vind je een overzicht van alle kopjes per maand. Hieronder zie je het schoteltje:

 

January kopje

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: