Impulsaankoop bij de Lidl

Sticky notes set lidl

De Lidl kan een ‘gevaarlijke’ winkel zijn als het gaat om impulsaankopen. Dat heeft te maken met de paden met ‘handige spullen’. Eigenlijk moet ik die mijden, maar eerlijk gezegd vind ik ze aantrekkelijk om eventjes langs te lopen. En zo kon het gebeuren dat ik een setje sticky notes van 1,99 bij de Lidl kocht. Ik houd erg van kantoorartikelen, en het zag er zo leuk uit! Bovendien was het niet duur. Voordat ik het wist had ik het in mijn karretje gegooid. Moet je kijken hoe leuk:

Lidl sticky notes

Lidl sticky notes

Wat was jouw meest recente impulsaankoop? En was het een goede aankoop achteraf bezien?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: