Reacties

Theemutsen: truttig of handig? Of allebei? — 6 reacties

  1. Ik gebruik al jaren een zelfgemaakte theemuts. Gewoon een simpel 'zak' model van een leuk katoentje, gevoerd met een paar lagen molton. Mijn theepot staat gewoon op een onderzetter, maar ik vind het niet erg om lauwe thee te drinken en het blijft op deze manier toch langer warm dan zonder. Een theelichtje is voor mij een ramp, ik drink de hele dag door thee en ik blééf waxinelichtjes kopen ;-)

  2. Ik heb heel lang geleden een theemuts gekocht bij Liberty's in London. Uiteraard gemaakt van zo'n prachtig Libertystofje. Oudste zoon vond het fijn om het ding op zijn hoofd te zetten. Toen onze dochter werd geboren was de theemuts er nog, dat zag ik op foto's. Daarna was-ie weg. Op onverklaarbare wijze. Hoe kan je in een gewoon huis nou toch een theemuts kwijtraken. Het kan! Ik heb nooit meer een andere gewild.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder