Trouwfoto op canvas

trouwfoto op canvas

Mijn ouders zijn binnenkort 50 jaar getrouwd en geven een feestje. Ik mocht bij Topdoek.nl een canvas uitzoeken om te proberen. Het leek me leuk om de trouwfoto van mijn ouders voor hen op zo’n canvas te zetten. En dat canvas dan bijvoorbeeld te gebruiken als een soort gastenboek bij hun feestje: mensen kunnen bij binnenkomst hun naam en eventuele goede wensen opschrijven op het canvas.

Mijn review vind je op mijn review blog, maar het resultaat van de foto op canvas zie je gewoon bovenaan in deze post.

N.B. Ik vind de foto van de foto op canvas erg mooi geworden. Ik zou er bijna een foto op canvas van laten maken : ))))

3 Responses to Trouwfoto op canvas

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.