Reacties

Hoe verlicht je je tuin als je geen elektriciteit hebt buiten? — 28 reacties

  1. Ik weet niet wat jouw ervaring is, maar het grote nadeel vind ik dat er in de winter te weinig zon is om voldoende energie te geven. Zo'n lamp moet in de winter eerder en langer branden en overdag is er te weinig zonlicht, dus dan brandt ie gewoon te weinig.

  2. wij hebben hier in de polder een lamp met sensor aan de schuur gezet...gaat aan als er iemand voorbij loopt want als ik in donker thuis kom kan ik het sleutelgat niet vinden ????????

  3. Ik heb een aantal solar verlichtingen op mijn schutting, maar zit nu met mijn kerstverlichting waarmee ik de tuin wat wilde opvrolijken maar dus niet kan bijna alles op stroom of batterijen is

  4. Nee, heb ik niet. Wel hebben we van die lantaarns aan ons huis vastgemaakt. Zowel voor als achter. Dus als ik die aanzet is het huis en deels de tuin ook verlicht. Ooit van die goedkope solar-lampjes van de Blokker uitgeprobeerd jaren geleden. Dat was geen succes. Er was amper licht plus om de een of andere reden explodeerden ze zo nu en dan. In die zin dat ik allerlei onderdelen terugvond in uithoeken van onze tuin. Misschien is dit nu anders... Benieuwd naar jouw ervaring en een eventuele blog daarover.

  5. Het is al een paar keer genoemd, zal in de winter weinig opladen en dus weinig goed licht in de tuin. En zo'n interne accu gaat snel stuk, en dat doet je hele lamp niks meer, moet je een nieuwe kopen. Ik ken geen solarlamp die langer dan een jaar meegaat. Het kost je steeds weer nieuwe apparaten, niet fijn voor het milieu dus eigenlijk, al die accu's en plastic dat vrij snel weer in milieu terecht komt.
    Eenmalig een mannetje een buitenlamp laten aanleggen is op den duur gerekend veel voordeliger. Voor jezelf, en voor het milieu.
    Zelf een goede zaklamp in je winterjas of an je sleutelbos hebben scheelt ook. Ik heb sleutelboszaklamp 'NiteCore TIP' die 360 lumen licht geeft, dat is veel en geeft goed licht(er zitten vier standen op dus altijd die felle hoeft niet eens).

    Wat anders, hier in het buitengebied hebben de bewoners een paaltje bij de weg met daarop hun huisnummer in reflecterende stickers. Dit is voor de hulpdiensten zodat die het huis snel kunnen vinden. Hebben jullie ook zoiets in het buitengebied waar jullie wonen?

  6. Ik ken her probleem, woon zelf ook in The middel of nowhere op een boerderij en in de nacht is het echt super donker. Een zaklanp is wel handig en bij de dieren hangt er ook een lantaarn wat het knus en gezellig maakt. En doordat het hier zo donker is slaap ik ook extra lekker ☺️

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>