Handige kleine koekenpan van de Lidl getest

Lidl koekenpan

Ik wilde graag een kleine koekenpan. Maar het viel nog helemaal niet mee om er eentje te vinden zeg! Het wonderlijke van het geval is namelijk dat veel van de kleinere koekenpannen niet geschikt zijn voor inductie. Heel irritant! Uiteindelijk vond ik er eentje bij de Lidl. Niet zo klein als ik eigenlijk wilde, maar goed genoeg.

Mijn ervaringen met de Ernesto koekenpan van de Lidl vind je op mijn review blog.

Waar heb jij jouw kleinste koekenpan vandaan?

11 Responses to Handige kleine koekenpan van de Lidl getest

  1. Gekocht bij de Action. Was een set van drie koekenpannen en verschillende maten. Ze hebben een heel dikke bodem, zijn anti aanbak maar zonder die giftige stof. De pannen bevallen erg goed. Ze zijn geschikt voor inductie, maar ik gebruik ze op gas.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.