8 voorwaarden voor een goed kerstpakket met een knipoog ; )

Posted november 2, 2018 in Huishoudelijke beslommeringen / 7 Comments

 

Kerstpakket

In haar boek ‘Ga lekker zélf in je kracht staan,’ schrijft Japke-d. Bouma over het moderne kantoorleven. Eén van de hoofdstukken gaat over kerstpakketten, en wat daar volgens haar absoluut in hoort te zitten. Ik vond ze echt kostelijk. Mijn favoriet is de knullige brief van de directie : )))

Ik mag deze 8 voorwaarden voor een goed kerstpakket hier delen met toestemming van Japke-d. Bouma en NRC met bovenstaande afbeelding.

Wil je Japke’s boek lezen? Het is voor 12,99 te koop bij bol.com


7 responses to “8 voorwaarden voor een goed kerstpakket met een knipoog ; )

  1. Greet

    LOL LOL LOL
    Ik moet zeggen dat ik altijd veel plezier had van de kerstpakketjes die ik voor opa en oma maakte. Met dingen die zij lekker vonden. Flesje ouwe klare voor hem, flesje advokaat voor haar, pepermuntjes, wybertjes, luxe koeken, kaarsen. Zoiets.Ze waren er erg blij mee. Ik zie nu in dat ik het helemaal verkeerd deed. Leuk ingepakt in een mandje, geen houtwol,geen drogebekkenkoekjes,geen nodeloos en nutteloos kadootje erbij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.