Minibibliotheek in de Achterhoek

Minibieb in de Achterhoek
Deze minibibliotheek vind je aan de Lankerseweg 3 in Halle.

Ook al woon ik inmiddels alweer 8 jaar op het platteland, ik kom nog steeds leuke nieuwe dingen tegen tijdens mijn hardlooprondjes. In dit geval kwam ik langs een schattig mini-bibliotheekje. Het ligt nota bene op maar een paar kilometer afstand van mijn huis! Er stonden nog leuke boeken in ook, zoals eentje J.K. Rowling onder het pseudoniem Robert Galbraith.

Het lijkt me leuk om daar zelf ook eens een boek in te zetten! Je weet maar nooit wie daar blij van wordt.

Op zoek naar een minibliotheek? Op de site minibieb.nl kun je zoeken op plaatsnaam naar minibibliotheekjes. Je vindt daar ook een paar gratis bouwtekeningen als je zelf een minibieb wilt bouwen.

Wat vind jij van het fenomeen minibibliotheekjes?

17 Responses to Minibibliotheek in de Achterhoek

  1. Ik heb er ook één. Zo leuk om te doen. Ik heb een plastic curver op zn kant op het muurtje voor mn huis staan. Makkelijk te realiseren en goedkoop. Misschien een tip voor mensen die willen uitproberen of het wat voor hen is.

  2. Ik vind de minibieb ontzettend leuk initiatief. Maar ondertussen laten mensen echt hun meeste zooi daar achter. Van de week liep ik er weer langs om een boek in te leveren in de hoop hem om te ruilen voor een nieuw exemplaar. Maar dat hele kastje lag vol met hele oude reisgidsen. Dat vind ik dus echt zonde.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.