Koffiemelkflesje recyclen als vaas

koffiemelkflesje als vaas

Is je koffiemelkflesje leeg? Gooi het niet zo maar weg, want je kunt het supermakkelijk een tweede leven geven als schattige vaasje!

Ik heb het koffiemelkflesje simpelweg in de afwasmachine gezet. Daarna kon ik het etiket er zo afhalen.

Een vermoeide Gerbera vond er haar plek, en kreeg op deze manier óók een tweede leven.

Koffiemelk flesje als vaas

Het formaat is klein en schattig vind ik. Ideaal om een bloemetje op je bureau te zetten : )

Ook leuk als eenvoudig cadeautje voor iemand!

11 Responses to Koffiemelkflesje recyclen als vaas

  1. hartstikke leuk, doe ik ook vaak en als het etiket er niet zo makkelijk vanaf wil, spuit ik er een beetje WD40 op (ideaal voor moeilijke lijmresten), dan een beetje poetsen, en dan om de geur weg te krijgen nog een keer mee laten draaien in de vaatwasser.

  2. Ik gebruik veel flesjes en plattekaas potjes en andere om bloemen in te zetten ook gebruik ik die ook om verf in te doen om te gaan schilderen tenminste als ze goed sluiten dan moet ik mijn grote potten niet meesleuren naar de club.

  3. Het is nog leuker als je er iets meer werk van maakt.
    Hoesjes erom haken, of een lintje erom heen knopen.
    Stukje stof erom heen, kraaltjes aan een touwtje, kleine moeite, groot plezier!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.