Reacties

iPhone problemen: wat kun je doen? — 8 reacties

  1. Ik heb goed nieuws voor je: je kunt via apple zelf met korting een nieuwe batterij krijgen. Ik meen nu €30.
    Je kunt via de klantenservice van apple een afspraak maken om het bij een servicecenter te laten doen terwijl je wacht.
    Accu’s worden altijd minder in de loop van de tijd. Het ligt dus niet aan jou ;-)
    Mijn moeder en ik moeten ook de batterij laten vervangen van onze iPhone 6-en.

  2. Heel herkenbaar allemaal. Mijn dochter kocht vorig jaar ook refurbished iPhone 5 en we hebben er niets dan problemen mee gehad. Onder andere ook met de batterij.
    Nu heeft ze een smartphone van het merk Honor en dat is een hele goede, alleen is het scherm momenteel aan gruizelementen. Het laten maken is ons te duur... Ze moet het nu maar doen met een oude smartphone die we nog hadden liggen, maar deze heeft eigenlijk een veel te klein geheugen.
    Mijn zoon heeft al een paar keer zelf een scherm proberen te vervangen met onderdelen van Ali Expres. Soms gaat dat goed, maar soms lukt het niet en dan ben je eraan voor de moeite.
    Ikzelf heb al jaren een One Plus. Qua prijs/kwaliteit zijn dit hele goede toestellen, vind ik. En ik zweer bij een degelijk hoesje om mijn scherm te beschermen.

    • Ik vind het knap van je zoon dat hij een schermpje kan vervangen zeg. Als het lukt kun je zo een boel geld uitsparen. Je dochter heeft wel veel pech met haar smartphones als ik dat zo lees.

  3. Ik zweer bij apple, mooi en handig in gebruik. Ik laad de mijne elke dag op, nu ik ga ook geen film kijken op dat toestel, daar dient die niet voor toch?

    Een tip die ik altijd gebruik, google je foutmelding en probeer de oplossingen uit. Zo raak ik er meestal uit hoor.

    Veel succes

  4. Probleem: De batterij. Dus nu neem ik tijdens wandelingen waarbij ik en google maps gebruik en foto's maak, maar een powerbank mee.
    Het batterij probleem is na de iOS12 update wel iets groter.

    Maar wat is dat met digitale ID's. Ook met mijn apple ID heb ik nooit problemen. Zelfs niet na het wijzigen van het bijbehorende e-mailadres. Be more Pippi ... Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan..

    • Ik weet ook niet waarom die digitale id's bij mij zo moeizaam gaan. Maar ik kan dus echt niet inloggen bij mijn apple id. Ondanks googelen en van alles proberen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder