Reacties

Burn-out dagboek van Maaike Hartjes — 5 reacties

  1. Het klinkt misschien vrij makkelijk dat ze geen psycholoog of coach nodig had, maar ik ben maar wat blij met mijn psycholoog en coach. Eigenlijk zou ik dat iedereen willen aanraden, want je krijgt echt heel veel inzicht in waar het nou eigenlijk op fout loopt en je kan ook over andere dingen praten. En af en toe praten met een professional ervaar ik als heel erg prettig, ook door de adviezen die ze meegeven.

  2. Wat een leuk boek. Zet hem op mijn verlanglijstje voor de kerst. Ik hou zelf een dagboek bij van leuke dingen die ik meemaak met tekeningen en plakken en zo.
    Na zelf een vreselijke burnout enz. moet ik een heel rustig leven leiden en let er goed op. Het is heel moeilijk om je grenzen aan te geven en vooral te bewaken want ieder wil er maar overheen.
    Ik maak door het rustige leven veel mooie dingen mee en zie details die een ander echt niet ziet dat is een mooi voorbeeld van een positief iets.

  3. Wat interessant om daarover te lezen. Ik heb een burnout van dichtbij gezien bij mijn moeder, best heftig en duurt inderdaad heel lang voordat het weer een beetje gaat. Heel goed om jezelf daarvoor te behoeden!

  4. Ik vond het ook een geweldig boek! Inderdaad druk, maar zo inspirerend met die collages en tekeningen.
    En ik had hetzelfde als jij: ik voelde soms ook of de tape niet stiekem echt was ????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>