Reacties

My Green House; Het hippe handboek om groene vingers te krijgen — 25 reacties

  1. Ik ben zo'n iemand die vetplanten en cactussen nog dood zou krijgen. Ik vergeet ze gewoon. Al heb ik nu al een aantal maanden een pannenkoekenplant(poging 2 de vorige ging dood) en deze doet het best.

  2. Ik heb best veel planten staan her en der in huis. Sommige doen het uitstekend, met andere word ik maar geen vriendjes jammer genoeg. Ik vind het wel moeilijker dan tuinplanten, die lijk ik veel beter aan te voelen.
    Misschien moet ik dan ook maar es naar het boek kijken :)
    Maar het is wel een fijne hobby en op de duur ook wel een beetje verslavend :) (maar ik mag nu even niets meer bijkopen, eerst zien dat ik degene die ik nu heb zie te doen overleven en liefst meer dan dat)

  3. Oohh dit is leeeuk!! Ik heb nooit wat met planten gehad maar laatst mijn interieur omgegooid en alles in meer groentinten. Een beetje dat bohemian. En daar zitten ook plantjes bij. Vind het nu heeelemaal leuk! Heb er nu zoveel. Ben de jaren dat ik niks had aan het inhalen denk ik Haha.

  4. Al wat buiten groeit en bloeit gaat me goed af. Maar met kamerplanten ben ik ook niet zo goed, dus ik heb er nog maar eentje nu, een hele sterke :-) die alles lijkt te overleven

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder