Het regent, het zegent! Eindelijk!

het regent 2018

Eindelijk dan toch! Het regent. Ik hoor het vanuit mijn kantoortje vallen.

Wat een gezellig geluid is dat toch!

Ik las bij RTLNieuws dat er maar liefst 3 maanden zogenoemd ‘Nederlands weer’ nodig is om het watertekort weer aan te vullen.

Ik ben benieuwd wat het doet met ons verdorde gras, en hoe het reageert op deze regen.

Regent het bij jullie al?

N.B. Tsjongejongejonge. Deze post is alweer ingehaald door de tijd voordat ik hem live kon zetten. Inmiddels schijnt die ploerterige zon alweer!

10 Responses to Het regent, het zegent! Eindelijk!

  1. Ik denk dat ik nog nooit zo uitgekeken heb naar regen als de afgelopen tijd.
    Hopelijk kan de tuin zich nog wat herstellen. En anders heb ik goed kunnen zien welke planten er beter tegen konden dan anderen. Dan zal ik de afvallers vervangen door de meer bestendige soorten als ze zeggen dat zo’n zomers vaker gaan voorkomen…

  2. Hier bij ons heeft het echt wel stevig geregend en meerdere buien doorheen de dag en nacht. Alles is toch weer even goed door en door nat geworden. Na de regenbuien leek het gras nog geel-bruiner dan tevoren šŸ™‚ benieuwd of er binnenkort nog terug wat groene sprietjes tussen gaan komen.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.