Goedkoop printen: printpapier Action en printerinkt van de Action

goedkoop printen

Al een paar jaar koop ik mijn printpapier en printerinkt bij de Action.

Printpapier Action

printpapier action

Als ik bij de Action kom, neem ik vaak even een pak Action printpapier mee. Voor 4,39 krijg je 500 vel printpapier. Mijn ervaring met dit printpapier is prima. Het is trouwens 70 grams papier.

Fotopapier Action

Ook voor fotopapier kun je terecht bij de Action trouwens! Action fotopapier is wel duurder dan het Action printpapier, maar dat is logisch. Het fotopapier van de Action is 2010 gram, en je koopt 20 vel voor 1,39.

Screenshot 2023 05 12 at 13.24.04

Ook de Action inktcartridges bevallen prima!

Op mijn review blog schreef ik er een post over.

Tip: Lees ook mijn post over Waar printen als je zelf geen printer hebt!

Waar koop jij je printpapier en inkt cartridges?

Vergelijkbare berichten

11 reacties

  1. Ik zal nooit merkloze cartridges kopen. Ik heb dat ooit een keer gedaan en toen kon ik mijn printer meteen weggooien. De printkop was verstopt. Vervanging daarvan was bijna net zo duur als een hele nieuwe printer.
    Ik koop altijd de originele patronen. Voor mij maakt het weinig uit omdat ik relatief weinig print.
    Qua printerpapier vertrouw ik op Double A papier. Dat is iets duurder dan het standaard papier van Staples maar de de afdrukkwaliteit is stukken beter.
    Als je een inkjet printer gebruikt dan is het papier net zo belangrijk als de inkt. Dat heeft te maken met het uitvloeien van de inkt. Als de inkt snel opgenomen wordt door het papier kan die maar weinig uitvloeien wat resulteert in een strakkere afdruk. Voor een laserprinter maakt het papier veel minder uit omdat dat een totaal ander afdrukproces is.

    1. Wat vervelend dat je de hele printer moest weggoien Jo! In zo'n geval snap ik wel dat je helemaal afhaakt op merkloze cartridges. Bij mij gaat het gelukkig wel goed.

  2. papier ook van de action inkt heb ik nog nooit gebruikt van de action. Ik vind het altijd zo ingewikkeld de juiste toner te vinden. Ik koop deze altijd bij 123 printen

  3. Inkt koop ik liever van het merk zelf; of dat dan bij de Action is maakt me niet uit, maar als het maar wel de geadviseerde merken zijn. Ik ben vooral bang inderdaad dat de printer verstopt raakt of van slag raakt als je andere inkt gaat gebruiken.
    Papier ben ik dan minder kieskeurig in, het papier van de Action werkt méér dan prima ;)

  4. Wij kopen dat ook bij Action, de inkt is sneller op dan een echte. Maar we houden al die kleuren over! Je kunt ze alleen in een setje kopen en de zwarte wordt het meest gebruikt ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.