Berichten uit het tussenhuisje

Posted augustus 15, 2018 in Boektips / 9 Comments

berichten uit het tussenhuisjeWaarom verlaat een man, en vader zijn vrouw?

Dat wilde ik wel eens weten.

Dus reserveerde ik in de bibliotheek het boek Berichten uit het tussenhuisje. Daarin doet Henk van Straten verslag van zijn leven in het ‘tussenhuisje’. Het huisje waarin hij woont nadat hij de echtelijke woning heeft verlaten.

De lezer als ramptoerist

Ergens aan het begin van het boek spreekt hij de lezer aan als een ‘ramptoerist. Ik schoot ervan in de lach, want ergens was ik dat ook wel. Als een ramptoerist kwam ik kijken wat er was misgegaan.

En waarom.

Mijn review van dit boek vind je op mijn boekenblog.

Welk boek heb jij het meest recent gelezen?


9 responses to “Berichten uit het tussenhuisje

  1. Trudy

    Laat mij niet los , van Karen Kingsbury.Over een echtpaar dat hun geadopteerde zoontje dreigt te moeten afstaan aan de biologische ouders .Ik heb het bijna in een ruk uitgelezen.Het boek is ook verfilmd met als titel Like dandelion dust

  2. Hm, het lijkt me dat hij zelf ook niet weet waarom hij nou zo nodig weg moest. Bij veel mannen is zo’n beslissing toch een kwestie van eerst doen, dan denken. Ze denken zichzelf kwijt te zijn en gaan ervandoor, om zich later af te vragen waarom eigenlijk. Dit boek brengt er dus geen helderheid over 🙁
    Tussen de boeken over ontrouw door lees ik de hele serie ‘De aardkinderen’ van Jean Auel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.