Reacties

Ruilen van leven voor een week? — 10 reacties

  1. Oef.... als veganist een week in een slagersgezin lijkt me lastig.

    Ik heb niet de behoefte om van leven te ruilen. Mocht ik ooit ruilen, dan zou een leven met een heel andere sociale status (eentje met verplichte sociale ‘events’) of een gezin wat binnenshuis rookt me heel lastig lijken. Meer nog dan het Amsterdamse leven met de drukke baan + druk sociaal leven. :-)

  2. HAha, leuk geschreven!!
    Mij zouden ze dan mss ruilen met een gezin dat helemaal niet bewust is. Waar de kinderen de hele dag zitten te gamen en ‘s-avonds ieder op z’n eigen scherm zit. Waar een magnetronmaaltijd wordt genuttigd, met bier weggespoeld, en naar Frans Bauer geluisterd wordt.
    En op het betonnen stukje “tuin” wordt gerookt, meer bier gedronken en héél hard gekletst over niks.
    Hahahahaha ik dook er helemaal in van binnen! Wat een goede filosofische opdracht!

  3. Ik zou vast terecht komen in een superstrak en schoon huis en een gezin met een grote hobby nl. shoppen. Veel harde materialen in de tuinen een “we leven maar 1 keer” mentaliteit! Brrrr, ik mag er niet aan denken ????????

  4. Moet er niet aan denken! Ik vind de programma's leuk om naar te kijken hoor, net als steenrijk straatarm, maar ik zou voor geen goud een week mijn gezin achter willen laten om zomaar bij vreemden te moeten verblijven...Ik kijk wel naar de tv...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder