Pannen geschikt maken voor inductie met een inductie plaat?

Posted juli 7, 2018 in Product Review / 4 Comments

Inductie tussenplaat review

Als ik bij een kringloopwinkel ben, kijk ik altijd verlangend naar de leuke bloemetjespannen die ze daar vaak hebben. Maar die zijn niet meer voor mij weggelegd, want ik heb een inductiefornuis. En daar kun je alleen maar speciale inductiepannen op gebruiken.

Of is er een oplossing?

Eventjes dacht ik dat er een wereld aan mogelijkheden voor me zou open gaan toen ik hoorde over een inductie plaatje.

Lees nu mijn review over de Frabosh inductie tussenplaat.


4 responses to “Pannen geschikt maken voor inductie met een inductie plaat?

  1. Greet

    Die leuke bloemetjespannen zijn geëmailleerd ijzer.Prima pan voor op inductieplaat. Je kan het sowies zelf testen,neem een magneet en houdt die tegen de pan. Als de magneet aan de pan blijft plakken kan de pan op inductie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.