Gekleurde planten in roze potten

planten

‘Bent u er alweer?’ vroeg de kassière aan mijn schoonvader toen hij weer een paar plantenbakjes kocht bij de Big Bazar.

Mijn schoonvader houdt erg van koopjes. ‘Maar 10 gulden! Geen geld!’ zegt hij dan.

Plantenbakjes van Big Bazar

En soms koopt hij dingen, waar hij eigenlijk geen plek voor heeft. En die geeft hij dan graag weg. Zoals de plantenbakjes van de Big Bazar. Oorspronkelijk waren ze grijs, maar mijn schoonvader heeft ze lichtroze geverfd, wat ik erg mooi vind.

Bromelia’s

De planten, Bromelia’s heb ik me laten vertellen, kocht hij, uiteraard ook in de aanbieding, bij de Plus.

En ook die geeft hij graag weg.

Nu heb ik dus kleurige planten in roze geverfde plantenbakjes : )

16 Responses to Gekleurde planten in roze potten

  1. staat prachtig zeg! jij boft maar met zo’n lieve schoonvader! Ik vind bromelia’s prachtig en zou er zo wel weer een paar in huis willen halen bij het zien van deze foto’s. Geniet van je plantjes 😉

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.