Reacties

Lush R&B haarmoisturiser: review — 16 reacties

  1. Elk product heeft een houdbaarheidsdatum, ook haarproducten! ;-) Vergeet ook niet het lege potje bij te houden want als je 5 lege potjes binnen brengt, ontvang je een gratis vers gezichtsmasker! :-) Ik ben trouwens wel dol op Lush producten maar deze heb ik nog nooit geprobeerd!

  2. Ik gebruik heel af en toe american cream conditioner van Lush. ik vind het juist heel fijn dat die geur zo heerlijk blijft hangen :) Ruik ik de hele dag naar vanille en aardbeien <3

  3. Ik heb nog nooit iets van Lush gebruikt. Wel ben ik een keer in een Lush winkel in Schotland geweest. Een overweldigende hoeveelheid producten, kleuren en geurtjes. Vooral vanwege die geurtjes stond ik heel snel weer buiten en heb niks gekocht.
    Mijn haar is ook wat pluizig. Ik gebruik daar soms war wx voor, maar vaker pak ik een beetje styling schuim van nivea. De extra sterke. Mijn haar pluist dan niet meer zo en blijft beter in model. Het wordt niet plakkerig of stijf.

  4. Ik heb een aantal producten van Lush uitgeprobeerd en eerlijk gezegd vielen ze tegen. Lemony flutter kan ik je wel aanraden.Lege potjes kun je inwisselen tegen een potje met een vers masker, wat maar een maand houdbaar is en dat kreeg ik niet op.
    Ik kwam eerder regelmatig in de winkel in Den Haag,maar nu niet meer. Ik kreeg hoofdpijn van de overweldigende zoete geuren. Ik vind het niet hygiënisch dat alles onverpakt ligt en dat iedereen overal met de handen aanzit en lekker zit te ruiken. Het personeel spreekt je vaak in het Engels aan en niet iedereen spreekt Nederlands.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder