Kitsch kopjes van de kringloop + paparazzi shot!

Ik ontdekte vandaag bij de kringloop twee prachtige kopjes met schotel!

Kijk maar mee:

kitsch kop en schotel
0,50 cent bij de kringloop

En deze die ik heel mooi vind vanwege dat mandje:

kitsch kop en schotel
1,50 bij de kringloop

En zo zag ik er blijkbaar uit toen ik de foto's maakte:

kringloop
Als moeder ben je ook nergens veilig!

Als een soort paparazzi nam mijn jongste zoon stiekem deze foto en appte die naar mij met de tekst 'Hmm'...

Pubers....

Hoe vind je de kopjes?

Vergelijkbare berichten

28 reacties

  1. Hahaha! Je zoon is een ondeugd, maar wel ééntje met humor. Vaak gaan wij bloggers zo op in dat fotomoment, dat we helemaal niet doorhebben hoe dat er voor anderen uitziet. Ik vind de kopjes trouwens geweldig. Een beetje fout, dat wel, maar ik hou wel van dat gekke tintje!

  2. Leuk hoor! Bij mijn schoonmoeder dronk ik altijd thee of koffie uit dergelijke kopjes! Ik gebruik ze zelf niet, drink liever uit een glas of mok: ze staan nu in mijn servieskast, puur voor de pronk!

  3. Ik vind de kopjes leuk! Ik heb er een stuk of wat van mijn oma. Maar ja, wat doe je ermee? We gebruiken ze nooit. Dat vind marie kondo helemaal niets natuurlijk...
    Gebruik jij ze wel?

  4. Dat onderste kopje zou er een uit de collectie van mijn moeder kunnen zijn... ware het niet dat haar thuiszorghulp zich (na het overlijden van Mams) dankbaar over de hele collectie ontfermd heeft. Zij blij, wij blij ...

  5. Geweldig en zo herkenbaar. Ik beveel mijn pubers ook heel vaak actiefoto's van mij te verwijderen. Of ze het doen weet ik niet, maar ik hoop het wel. Er zitten erbij die niet heel erg charmant zijn. Maar deze van jou is geweldig. En de kopjes ook trouwens. Prachtig.

  6. Supermooie kopjes en schotels!! Ik vind het heerlijk om zo af en toe naar de kringloop te gaan en rond te neuzen. Heb ik lang niet gedaan, maar ben weer helemaal geinspireerd door jouw post! Thanks!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.