Gratis bloemen versturen bij Greetz!

Greetz bloemen

Stel je even voor: je ligt op de bank te relaxen, en ineens gaat de bel. Terwijl je naar de deur sjokt vraag je je af wie in vrédesnaam aan de deur staat.

Je doet open, en wat zie je? Een grote bos bloemen!

Speciaal voor jou!

En ze worden misschien nog geleverd in een vaas ook! Beter wordt het niet wat mij betreft.

Ik denk niet dat er veel mensen zijn die niet blij worden van een mooi boeket bloemen. Uit psychologisch onderzoek blijkt zelfs dat we mensen positiever beoordelen als we omringd worden door bloemen.

Het is hoe dan ook leuk dat er iemand aan je heeft gedacht, en je iets wilde geven. En bloemen zijn levend en kleurrijk.

Op dit moment kun je bloemen bij Greetz.nl gratis laten bezorgen zonder verzendkosten!

Gratis bloemen versturen via Greetz

Greetz helpt je om persoonlijke cadeautjes te versturen. Je vindt er: kaarten, bloemen, ballonnen, chocolade, dranken, taart & gebak, baby & kids en nog veel meer (foto)cadeaus. Je kunt er terecht voor een cadeautje voor iemand die jarig is, iemand die zijn of haar rij examen heeft gehaald, om sorry te zeggen of gewoon zomaar, omdat je iemand aardig vindt!

Het handige aan Greetz is dat ze 7 dagen per week bezorgen, dus ook op zondagen. Bovendien gaat het lekker snel: als je voor 16.00 bestelt op werkdagen dan wordt het zelfs dezelfde dag nog bezorgd! Dat vind ik indrukwekkend vlot. Voor 22.00 besteld? Dan wordt je cadeautje de volgende dag afgeleverd.

Wat betreft de bloemen van Greetz is er ook nog eens de prettige belofte van 8 dagen versgarantie.

Brievenbus bloemen of bloemen in een vaas

Greetz verstuurt al hun bloemen in een mooie verpakking. Brievenbus bloemen worden zonder vaas bezorgd in een mooie doos. Kies je voor een boeket in een vaas, dan zijn de bloemen verpakt in een geschenkdoos.

Persoonlijk vind ik bloemen die al in een vaas zitten het ultieme cadeau! Lekker makkelijk, want je hoeft er niets meer aan te doen.

Voorbeelden van bloemen op Greetz

De boeketten op Greetz spreken me erg aan! Hieronder een aantal die er voor mij helemaal uitsprongen:

greetz bloemen
Boeket zomer 17,99
Boeket fris vanaf 18,99

Ik houd nogal van kakelbont, en dat zie je in de voorbeelden terug. Voor wie van een wat rustiger kleurpalet houdt, is er ook van alles te koop op bloemengebied bij Greetz. Zoals dit boeket:

greetz bloemen
Boeket sereen 21,99

Praktische informatie over gratis bloemen versturen via Greetz

De actie waarbij je bloemen kunt versturen zonder verzendkosten loopt van 25 juni t/m 1 juli 2018. Als je de kortingscode BLOEMEN invult vervallen de verzendkosten.

De enige voorwaarde is dat je voor €4,95 koopt, maar dat lukt wel met bloemen.

Wat vind jij van bloemen krijgen? Wat is jouw favoriete soort boeket?

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Greetz.

25 Responses to Gratis bloemen versturen bij Greetz!

  1. Ik ben dol op bloemen en dan vooral rode rozen, super cliché maar dat vind ik gewoon mooi 🙂 en dit is natuurlijk wel heel makkelijk om iemand eens et verrassen.

  2. Ik hou heel erg van bloemen in huis, maar koop zelden bloemen voor mezelf. Momenteel kan ik wel wat bloemen uit de tuin plukken of langs de kant van de weg. Ik hou net als jij van een bont veldboeket.

  3. Haha ik werd een beetje misleid door de titel, want ik las dat je gratis een bos bloemen kunt versturen, maar het zijn gratis verzendkosten haha. Wel leuk dat dit tegenwoordig kan 🙂

  4. Ik vind bloemen heel leuk, maar niet in een vaas in huis haha vind dat altijd zonde van het geld. Ik koop eigenlijk alleen boeketjes voor op het graf van mijn opa en oma en denk niet dat ze daar leveren hihi

  5. Hoe meer bloemen, hoe beter zeg ik altijd! Maar goed, ik ben dan ook een echte bloemenliefhebber. Als er geen bloemen bij ons thuis staan, ben ik in staat om direct naar de bloemist te rijden en daar snel verandering in te brengen. Het versturen van bloemen is een heel leuk idee!

  6. Ik ben eigenlijk niet zo’n bloemenliefhebber. Ik vind ze prachtig hoor en een onverwachts bloemetje krijgen is super leuk, maar daar is alles ook mee gezegd eigenlijk

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.