Reacties

Nieuwe klompen: waar koop je die? — 17 reacties

  1. Ik koop ze op de boerenmarkt bij de klompenmaker...blanke tripklompen met een bandje van leer, zodat ik met mijn hoge wreef geen last heb van de rand van de klomp. Voor de sjiek wil ik nog een keer bruidsklompen,met houtsnijwerk bewerkte blanke klompen.

  2. Vroeger droegen veel kinderen in ons dorp klompen maar ik heb er nooit op kunnen lopen. Toen partner en ik 20 jaar geleden naar het platteland verhuisden met hond, ezel en geit kreeg ik van een vriendin klompen en een gebloemd schort. Het schort heb ik versleten maar de klompen staan nog steeds “voor het mooi” tegen de kapschuur, ik heb er nooit op gelopen! Hier in het dorp verkoopt de molenaar ook klompen!

  3. Heeel lang geleden heb ik paar weken als Frau Antje in een Duitse supermarkt promotie voor Nederlandse kaas gemaakt. Dus in kostuum inclusief klompen, Ik was kapot na een dag erop lopen en staan.

  4. Klompen heb ik nooit begrepen. Vanuit vroeger uiteraard wel, maar waarom dragen mensen nog steeds klompen terwijl er zoveel fijnere, mooiere en comfortabelere schoenen bestaan om in te lopen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder