Hema zonnebrandmiddel: 30 invisible sun spray

Het is buiten prachtig weer en veel mensen gaan lekker naar buiten. Het is dan belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. Om die reden kocht ik bij de Hema invisible sun spray factor 30.

Op mijn blog Review eerst lees je mijn ervaringen met dit zonnebrandmiddel en of ik dit product een aanrader vindt of niet.

Spoiler alert!

Ik vind het geen aanrader.

10 Responses to Hema zonnebrandmiddel: 30 invisible sun spray

  1. Geuren zijn zo belangrijk! Als het een herinnering oproept aan iets waarvan je niet wilt dat het je daar aan moet denken, snap ik dat je het niet fijn vindt. Ik grijp vaak zodra er in de supermarkt een schap staat een factor 50 voor kinderen eruit en die gebruiken we dan ook allemaal.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.