Reacties

Deze kikker at ik vanochtend! — 45 reacties

  1. Ik ken de uitspraak helemaal niet. Maar ik vind het wel een goeie! Goed dat je je kikker eindelijk hebt opgegeten. Ik heb ook wel een aantal kikkers zoals bijvoorbeeld het opruimen van de kelder...

  2. Fijn dat je die kikker hebt weg gewerkt.

    Mijn kikker is het uitpakken van de vakantietassen. Ook niet veel werk, maar ik heb er gewoon geen zin in. De start van dat soort klusjes is het einde van het vakantiegevoel!

  3. Ik kende de uitdrukking niet maar wat goed dat je het gedaan hebt! Ik stel zulke dingen ook altijd uit... Zoals met uitschrijven op die ton nieuwsbrieven die ik als e-mail ontvang! :)

  4. WAt een grappige uitdrukking, weer wat bijgeleerd. Als ik het moet hebben over een grote kikker dan is het ons huis stofzuigen (een heel karwei, omdat de stofzuiger niet naar behoren werkt).

  5. Dit is zo waar! Daarom begin ik de dag gelijk met het opmaken van mijn bed, dan begin ik de af al met een positieve noot. Mijn kikker was de belastingaangifte afgelopen week en de opluchting na het voltooien was super groot!

  6. Mijn kikkers? Ik heb geen abonnementen meer. Maar sommige huishoudelijke klusjes zoals strijken is voor mij echt een brulkikker....dat bewaar ik alleen altijd voor de avond. Misschien toch maar eens smorgens doen.

  7. Leuke uitspraak, kende ik nog niet. Mijn kikker is de afwas, bah iedere dag opnieuw en nooit geen zin in. We hebben nu besloten om een vaatwasser aan te schaffen, hoera!

  8. Vroeger was mijn kikker de strijk, maar nu heb ik daar hulp voor.

    Ik ben sowieso geen huisvrouw type en bel regelmatig mijn mama, vooral bij vlekken problemen! hahaha

  9. Deze kikker heb ik ook ooit eens gegeten. Hier ging hij ook ongeopend weg. Maar inderdaad zo’n uitstelklus.
    Morgen ook maar weer eens op zoek naar mijn kikkers

  10. Ik had deze uitspraak nog nooit eerder gehoord. Ik ga dadelijk de bovenverdieping leeghalen. In de winter zijn we altijd buiten, maar nu het zomer wordt is het niet uit te houden. De kinderen kijken uit naar ruimte, zodat er onder de koele bries van de airco binnen gevoetbald kan worden.

  11. Je moet in elk geval voorkomen dat die kikker in je keel blijft steken, lijkt me... Opzeggen van abonnementen waar je niets mee doet, heel herkenbaar. Maar het lucht geweldig op, als je het eenmaal gedaan hebt! :)

  12. Hahaha ik ken de uitspraak niet maar vind m erg leuk! Goed dat je het aangepakt hebt. Kun je weer leuke dingetjes van doen door t geld wat je hierdoor over houd!

    • Soms heeft iets ook gewoon tijd nodig Mieke. Ik denk overigens wel dat er veel kansen en mogelijkheden liggen voor een nog beter blog voor Gebreide Sjaals.

  13. Goed dat je me herinnert, want ik moet ook nodig een tijdschrift opzeggen. Moet je helemaal gaan bellen enzo, daar heb ik helemaal geen zin in, haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder