Reacties

14 Redenen om géén Kdrama te kijken — 63 reacties

    • Het eerste seizoen van 13 reasons why heb ik ook gekeken, en dat was mooi. Over het tweede seizoen hoor ik zo veel negatieve dingen dat ik ben afgehaakt.

  1. Voor mij is helaas een reden geen tijd. Ik kijk nauwelijks nog naar Netflix. Laatst heb ik wel ouderwets een ochtendje MTV zitten kijken naar al die rare series

  2. 't is iets apart hé! een beetje hetzelfde gevoel als met Bollywood-films eigenlijk. Zal wel aan onze cultuur liggen zeker? Weet wel dat het 'you love it or you hate it' is!

    • Dat kijk ik ook, samen met mijn man. Knap hoe die de kwaliteit goed weten vast te houden! Maar vergeleken met Kdrama duiken ze wel heel snel samen het bed in!

  3. Na je vorige blog over emotionele chantage door de moeders in Koreaanse series, probeer ik er op te letten, maar ik kom die series nooit tegen. Ik wil dit toch wel een keertje zelf zien :-)

  4. Grappig joh dat je zoveel 'minpunten' opnoemt maar toch nog steeds zo vol bent hierover! Ik heb een keer naar aanleiding van je blog wat gezien maar vind het echt verschrikkelijk.

  5. Ik heb nog nooit naar Kdrama gekeken, maar aangezien het televisie is, is het niet meteen voor mij. En je geeft teveel redenen om het niet te doen ????

  6. Als het geen Nedelrands of engels is zap ik al weg. Heb niks met buitenlandse series of films. Zelf kijk ik Lucifer, The bitch from apartment 23, jessica jones, sleepy hollow graag

  7. Ik doe liever iets wat ik nuttig vind met mijn vrije tijd. Haken, breien, spelletje spelen met mijn man, puzzelen, zomaar wat kletsen of juist bomen over de diepe dingen des levens, bewust genieten van de tijd. Mindless naar een kastje staren is iets wat ik dus liever niet teveel doe.

  8. Ik ken Kdrama niet, maar ik ben een beetje autistisch wat tv betreft. Het moet Engels óf Nederlands zijn. Een andere taal kan ik niet tegen en raak ik heel geïrriteerd van, haha. Oké, Italiaans is een uitzondering, maar verder ook echt niet.

  9. Oh ik kijk deze niet en houd het nog steeds vol om de tv zo min mogelijk aan te hebben. Heerlijk vind ik dat. Ik mis niets, kijk wel af en toe interessante docu's en nieuws volg ik via internet en social media.

  10. Ja leuk. Kijk ook veel Kdrama. Had al wel wat series op Netflix gekeken zoals black en korean odessy maar na moonlight drawn by clouds te hebben gekeken op Viki ben ik helemaal om. Healer is tot nu toe mijn favoriet. Maar er zijn zoveel leuke series om uit te kiezen...

    • Korean Odyssy heb ik gekeken, maar heb het einde niet gehaald. Healer heb ik twee keer geprobeerd maar kom ik ook niet door.

      What's wrong with Secretary Kim en Are you human? vind ik erg mooi!

  11. Ik ben een heel grote Kdrama fan. Ik kijk ook naar Chinese, Japanse en Taiwanese drama’s. Ik las net de blog waarom je niet naar Kdrama zou moeten kijken. Ik ben blij dat het filmpje van YouTube van Fated to love you (Koreaans) op je blog stond. Ik ga nu gelijk kijken.
    Ik wilde er meer Kdrama was op de Nederlandse tv.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>