Reacties

Welke narcis zou jij zijn? — 10 reacties

  1. Grappenmaker, ik plaats meestal reacties, die wat afwijken van de meeste andere reacties, waarmee ik mij niet altijd gelukkig voel, maar altijd goed en eerlijk bedoeld.
    Aan de rand van de groep dus...

    Ben ik toch wat waard :P... hahaha

    Groetjes Lily

  2. Wat een leuke manier om naar deze groep narcisjes te kijken. Ik ben denk ik de middelste. Wel de organisator van de groep, maar niet de gangmaker (vandaar het hangende kopje)

  3. Ik denk dat ik eerder de narcisbloembol zou zijn die enkel lis geeft en geen bloem : niet opvallend, niet echt ergens bij horen en toch wel weer,banale opvulling van de groep, niet de moeite om aandacht aan te schenken....

  4. Wat grappig. Ik denk dat ik de narcis ben die de andere kant op kijkt. Omdat ik het helemaal niet gezellig vind in die groep denk ik : jullie doen maar ! En ga op zoek naar iets wat beter bij me past. Of was dat nou juist de zielige narcis ??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder