Reacties

Shoplog Hema, of hoe ik er 32,- doorheen joeg in 10 minuten — 46 reacties

  1. Ik kom er zelden meer. Ik denk dat ik vorig jaar de laatste keer bij de Hema was en toen kocht ik een goudkleurig schrijfboekje.
    Op dat rokje hoeft geen zwart. Ik zou creme of zacht roze er ook mooi op vinden staan.
    Ik ben een paar dagen geleden voor het eerst naar kleding gaan kijken bij de kringloopwinkel hier. Ja, waar ik dus ook bijna nooit kom ;-) Zo leuk geslaagd en heel voordelig. Ik ben van plan om de komende tijd vaker te gaan. Zoals ik al eerder schreef is een groot deel van mijn kleding nu veel te groot. Die bewaar ik wel, want broeken kopen is voor mijn figuur nogal lastig (lange benen, smalle taille).
    Ik heb lampen in de tuin, maar gebruik ze niet. Is beter voor de natuur. Vooral voor de dieren. Ik wil wel graag eens een wakawaka om in huis te gebruiken. Die zijn nogal aan de prijs, dus die staat op mijn verlanlijstje.

    Ik gebruik niet graag zonnebrandproducten. Er zit vaak nogal zooi in en dat smeer ik niet op mijn lijf. Ik zit niet vaak in de zon en al helemaal niet om bruin te worden. Ik heb een lichte huid en ik vind dat prima. Ik verbrand nooit, maar ga dus wel voorzichtig om met de zon. Mocht ik ooit op vakantie gaan naar een zonbestemming dan wil ik iets smeren zonder zooi. Zal ik waarschijnlijk online moeten bestellen. Volgens mij heeft Lavera iets in het assortiment. Ik heb deze week een tandpasta gekocht waar geen zooi in zit. Dus geen fluoride (dubieus) en titanium (ook dubieus). Gisteren uitgeprobeerd en ben er blij mee. Mijn tanden voelden schoner en niet meer dat irritante schuim.

  2. Bij de hema heb ik voor het laatst een rekje gekocht om mijn sleutels aan op te hangen zodat ik deze niet kwijt raak.. Helaas zijn de sleutels kwijt maar het rekje hangt er mooi bij hoor!

  3. Herkenbaar haha. Hier is dat altijd het geval bij de action en de primark *oops*

    Maar je hebt wel echt leuke dingen gehaald..

    Enne met dat mooie weer is een goede bescherming natuurlijk hartstikke nodig!

    Hier zweren we bij de nivea zonproducten :)

  4. Het zijn wel allemaal hele handige spullen die je hebt gekocht. Je hebt, oké op de vorkjes na, niet echt iets leuks voor jezelf gekocht dus dan valt het wel weer mee die 32 euro. Toch?

  5. Dat rokje vind ik echt super leuk en gelukkig ben ik dol op zwart.. hij staat dus nu op mijn wishlist!

    Leuke producten heb je verder gekocht. Hoe is die zonnebrand van de Hema? Ik gebruik nu die van de Kruidvat, maar vind het wel leuk om meerder merken uit te proberen!

    • Ik heb het idee dat hij inderdaad wel goed tegen de zon beschermt Larissa. Maar de geur vind ik niet geweldig. Ik plaats binnenkort de review online.

  6. Ik vind het rokje wel leuk! Het laatste dat ik kocht bij de Hema waren onderbroeken voor mijn dochtertje en een portemonnee voor mezelf. Ik heb nog even bij de taarten gestaan maar kon me inhouden.

  7. Heerlijk hoor. Allemaal goede aankopen, dan mag het ook wat kosten toch? Die taartvorkjes vind ik echt super schattig. Maar ik moet eerlijk zijn dat mijn oog vooral viel op de vaas die erachter staat. Wat is ie prachtig! En kleding shop ik ook wel eens bij de hema. Vaak is alle kleding in mijn maat al weg, die ik leuk vind. Zal wel aan de vestiging liggen, maar wel jammer :) Geniet van je rokje met het mooie weer.

  8. leuke vorkjes ja en een goede zonne bescherming ook nooit verkeerd..kleding vind ik niet mega goedkoop tenzij je iets in de koopjes hoek hebt.
    maar de make-up is prima , mooi en niet duur,alle verzorgings spulletjes ruiken lekker en niet duur.

    ben gek op de koopjes die in de bak liggen hhihi zo scoorde ik een x gave bloembak potten gave vel blauwe kleur 1 euro past met gemak een hortensia in en ik scoorde tof glas en geur kaars,verder als je de app van hema in de appstore download heb je vaak extra korting of met klantenpas.

    ik ben fan van de niet dure koffie pads en koffiebonen laatst geproefd erg smaakvol en niet duur..en regelmatig ondergoed in de korting en sieraden sets 1 A 2 EURO HIHIH tip met die hema app kun je gebruik maken van extra korting xd
    p.s fijn dag en volg je mij terug!Xliefs Willemien

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder