Marcel’s Green Soap: nu goedkoop bij Blokker

Voor iedereen die is geschrokken van het bericht over schoonmaaksprays, goed nieuws: bij Blokker vind je tijdelijk de veilige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen van Marcel’s Green Soap voor een lage prijs.

Ik heb mijn jongste dochter erop afgestuurd! Zij werkt namelijk bij Livera, en kon in haar pauze mooi even naar de Blokker lopen. Dit is het resultaat:

marcel's green soap bij Blokker

Voor de vergelijking: normaal kost zo’n sprayfles 3,49

Hier in Doetinchem waren dit ook meteen de laatste. Maar mocht je interesse hebben: wellicht hebben ze bij de Blokker bij jou in de buurt ook nog goedkope Marcel’s Green Soap producten!

Comments

  1. Onze blokken ris net verdwenen, maar in het dorp verderop is er nog wel een. Ik gebruik deze eigenlijk nooit, heb de sop van de Jumbo 🙂 Wel goed dat deze mileuvriendelijk zijn!

  2. Ik ben zoooooo blij met deze producten. Wij gebruiken het al een hele poos hier in huis.

  3. Ik zou 3,49 ook nog wel te betalen vinden, maar zal eens even kijken bij ons in het filiaal!

  4. Ik heb hier echt al zoveel positieve dingen over gehoord! Jammer dat er hier in België bijna geen Blokker filialen meer zijn, anders was ik zeker eens gaan kijken.

  5. Het is altijd fijn shoppen met zo’n prijzen knaller ☺️

  6. Oh ik ga meteen halen, deze zijn echt zo fijn!

  7. ik ken het niet, maar aangezien ik een schoonmaakfreak ben, ga ik deze zeker proberen.

  8. Super dat dit schoonmaakartikel goed is voor het milieu. Maar waarvoor kun je deze spray gebruiken? Ik kan het niet zo goed lezen op de telefoon 🙂

  9. Please do tell! Wat is er met schoonmaaksprays en waarom zijn deze zo goed? En waar gebruik je ze dan voor? Ik ben iemand die alles met chloor (toilet en randjes van de tegels), wc-eend, ajax en dreft schoonmaakt.

  10. Toch: voor minder dan een euro heb je een fles vloeibare groene zeep. Daar doe je een laagje van in een fles, water erbij en je hebt hetzelfde.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: