Reacties

Kinderen alweer vrij van school? Ga werken in Toverland! — 25 reacties

  1. Volgens mij is het de bedoeling dat de medewerker de spullen in de gaten houdt, niet de kinderen ;) Maar opzich is het een leuk idee, alleen denk ik dat ik kinderen in de basisschoolleeftijd niet alleen in zo'n park zou laten rondlopen...

    • Oh, zou dat het zijn Daantje? Dat klinkt ook eigenlijk wel logischer nu je het zo zegt. Maar dan zou ik als ouder weer niet rustig durven werken, want dan zou ik me denk ik zorgen maken over mijn kind(eren).

  2. Haha, wat een goed idee! Nu denk ik dat juist ouders met een baan op kantoor het meeste last hebben, maar ze hebben slim ingespeeld op wat er aan de hand is. Misschien komen er nu ook wel bedrijven met opvang voor kinderen op dit soort speciale dagen.

  3. Leuke inhaker van Toverland! Ik kan overigens zelf niet zo tegen het gemiep van ouders. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je geen oplossing hebt. Je kan altijd samen iets regelen, met je partner of andere ouders en anders bestaan er hele goede opvangmogelijkheden zoals BSO, die juist op dit soort dagen heel fijn zijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder