Reacties

Fitbit dongel. Huh?! — 39 reacties

  1. Goeie tip! Nu Toosje niet mag lopen, heb ik ook maar mijn fitbit afgedaan. Ik wil nu niet teveel met mijn stappen geconfronteerd worden ;-). Maar straks wil ik weer vrolijk verder tellen.
    Ik heb ook zo'n app zoals Huiselijk genoegen hierboven schrijft. Hoop dat dat werkt of dat ik de dongel nog ergens heb.

    • Inmiddels lijkt het er op alsof mijn fitbit inderdaad toch contact maakt met mijn computer, ook zonder dongel! Dus ik denk dat het bij jou ook wel goed zal gaan Merel.

      Nadat onze Trixie geopereerd was, liep ik ook minder stappen! Wat heeft een hond daar veel invloed op!

  2. Kun je de dongel van KPN niet gebruiken? ;) Leuk geschreven, ik heb ongetwijfeld ook dingen weggegooid die ik later nodig bleek te hebben, gelukkig heb ik het uit mijn geheugen weten te bannen.... :)

  3. Wacht even met kopen, ik heb een dongen voor je. Ik heb nu twee fitbits gehad, maar beide zijn stuk gegaan. de tweede kreeg ik gratis omdat het binnen een jaar was. Nu is nummer twee ook stuk en eigenlijk ben ik er klaar mee. Maar de dongen heb ik nog ( nooit geweten waar het voor was ;)) Laat maar weten of je hem wilt hebben dan stuur ik hem je op.

  4. Mijn vader had t laatst over een sporthorloge! Ik zelf heb er totaal geen verstand van moet ik zeggen haha...

    Wat vervelend dat je dat hebt weggegooid.. heeft marktplaats niks?

  5. Ik had wel eens van een dongel gehoord, maar ik zou het ook niet voor me kunnen halen hoe zo'n ding nou eruit zag. Ik zou ook zulk "belangrijke" dingen weggooien als ik niet weet waar het voor is haha.

  6. Ik heb veel tijdschriften, samenvattingen en boeken weggedaan. Het meeste spijt heb ik van alle donaldduckjes, want die lees ik graag weer en mijn vriend ook. Dus nu sparen we langzaamaan weer donald duckjes op :)

  7. Nondeju dat is echt balen en nieuw aanschaffen is ook weer zo'n ding, Superbalen Maar weet je als je er zo een plezier van hebt, koop het gewoon, doet even pijn maar je hebt er weer plezier mee en wordt er fit van

  8. oeh, dat is balen zeg!! Inderdaad: misschien even op marktplaat kijken? Ik heb ook wel eens wat weggegooid waar ik later spijt van had, maar dta is meer met kleding en schoenen ed.

  9. Wat vervelend en jammer voor je!!
    Niet je gaan verschuilen achter Marie Kondo, gewoon je verantwoordelijkheid nemen!!
    Het is vervangbaar!!
    Ik ben gewoon aangesloten op de app. Nog nooit de dongel gebruikt

    Iedereen gooit of doet weleens wat weg waarvan je later denkt, jammer!!

    Gewoon relativeren.........vaak komt er uit onverwachte hoek een oplossing!!

  10. Toen wij jaren geleden onze slaapkamer gingen behangen, had ik de kleerkast leeggemaakt om ze makkelijker te kunnen verschuiven. Ik had alle kledij netjes in dozen gestoken zodat ik ze achteraf maar gewoon weer terug in de kast moest leggen op de juiste plank. Ik had die dozen in de bergruimte gezet zodat ze uit de weg zouden zijn. Er waren ook een aantal kledingstukken die echt niet meer bruikbaar waren en die had apart gezet in de berging. Mijn man heeft alle behangpapier van de muren gehaald en is ermee naar het containerpark geweest en ja, de dozen met kledij die weg mocht, heeft hij meegenomen want die konden nog in de auto.
    Toen de kamer behangen was en we de kasten terug op zijn plaats zetten, wou ik de kasten terug opvullen en kwam ik tot de vaststelling dat mijn man enkele verkeerde dozen kledij naar het containerpark had gebracht. Zo goed als al mijn goede T shirts waren weg..... Zonde maar niets aan te doen....

  11. Oooh crap wat een pech! Ik kan me wel goed voorstellen dat je die dongel weg hebt gegooid hoor, het lijkt inderdaad op een opgeknaagde USB stick dus die verwarring snap ik heel goed. Hopelijk kan je een goed en goedkoop alternatief ervoor vinden. Misschien eens bij ome Ali kijken? Ben er qua elektronica soms wel wat huiverig voor, maar baat het niet...

  12. Dank voor jullie reacties. Voor iedereen die een Fitbit heeft en de dongel kwijt is, het lijkt er op dat het ook zonder dongel kan. Mijn Fitbit gegevens komen tenminste alsnog ook op mijn computer. Wellicht via mijn smartphone? Geen idee, maar het werkt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder