Druk met buiten zitten

Gezien het grillige Nederlandse weer voel ik me verplicht om bij de eerste de beste zonnestralen zoveel mogelijk kleding af te gooien, en naar buiten te rennen.

Het is wel weer een extra ding op mijn agenda, maar ja.

Wat moet dat moet.

Wat doe jij in dit eerste mooie voorjaarsweekend?

17 Responses to Druk met buiten zitten

 1. gisteren een rouwdienst en vandaag (uitzonderlijk op een zaterdag) een doopdienst, vanmiddag/ vanavond het doopfeest, al zullen we wel niet heel lang blijven want mijn man heeft morgen weer gewoon dienst. En omdat er geen koster meer is doen wij steeds meer meer zelf (denk aan kopieen maken, stoelen neerzetten, kleden verwisselen enz. ) en ook dat kost tijd

 2. Ik zat heel even in het zonnetje in een speeltuin. Daarna wandelden we over een Oosterschelde strand.De kinderen waren er helemaal dol van haha dal leken wel een stel dolle veulens

  Dus… weinig gezeten, maar veel genoten šŸ˜

 3. Het grasveld gemaaid en kalk gestrooid (grasveld van zoā€™n 1500 m2)
  20 kruiwagens aarde verplaatst (dat waren heen en terug samen 4000 stappen)
  Buiten koffie gedronken en gegeten en de hele dag genoten van het heerlijke weer!

 4. Heerlijk zo hoort het ook. Goed insmeren en genieten van de buitenlucht. Vandaag in Limburg op vakantiepark bij familie geweest en morgen met de kids naar de Avonteurenboerderij.nl Genieten zolang het kan!

 5. Heel herkenbaar ik denk dat half nederland zo zijn planning heeft voor de eerste mooie dag van het seizoen. Wij zijn lekker wezen zwieren en sā€™avonds wezen bbqen aan de lek. Heerlijk genoten van het weer!

 6. Ik ‘moest’ heel veel van mijzelf. Maar ik heb toch echt losgelaten. Dus heb ik gekozen voor quality time met kind (buiten), een hot bikram yoga les in de sportschool en heel veel dus niet gedaan.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.