Waar is de ossengalzeep als je hem nodig hebt?

mud on the tires
Bron: bol.com

Ik ben dol op countryliedjes.

Ik houd van de verhalen die ze vertellen, en van de humor die er vaak in zit. Soms zit de humor zelfs al in de cover van de cd. Ik moet tenminste altijd weer lachen als ik de cover van Brad Paisley’s album Mud on the tires zie. Zie hierboven!

Zelf durf ik nooit witte kleding te kopen of te dragen, omdat ik altijd overal vlekken in krijg. Ik denk dat ik daarom deze foto zo grappig vind. Hij is erg herkenbaar.

Maar naar aanleiding van mijn post met tips over hoe je je kleding langer kunt laten meegaan, weet ik dat veel mensen zweren bij ossengal tegen vlekken!

32 Responses to Waar is de ossengalzeep als je hem nodig hebt?

  1. Ik zweer bij ossengalzeep! Vind het zulk fijn spul. Mijn moeder gebruikte het ook altijd. Trouwens Ć©Ć©n keer een vloeibare variant gekocht bij Aldi, maar dat werkte voor geen meter. Dus toch maar weer terug bij de vertrouwde stick.

  2. Ik heb er nog nooit van gehoord: ossengal. Klinkt niet heel aantrekkelijk, maar als het maar schoonmaakt! En witte kleding ben ik sowieso niet zo’n fan van, veel te vlekgevoelig inderdaad.

  3. Ik gebruik ook ossegalzeep om een hardnekkige vlek voor te behandelen. Ik koop geen sticks of vloeibare ossegalzeep maar het ouderwetse gewone zeepblokje.

  4. Ik probeer wit ook zoveel mogelijk te vermijden. Het lukt mij niet om het echt mooi wit te houden en dan vind ik het kledingstuk ook direct een stuk minder mooi! Ossengalzeep ligt hier standaard op het aanrecht!

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.