Ik ben weer actief op mijn Fitbit!

Posted maart 28, 2018 in Huishoudelijke beslommeringen / 29 Comments

fitbit

Toen mijn hardloophorloge stuk ging, besloot ik mijn fitbit activity tracker te verruilen voor een heus sporthorloge. Ik kocht daarom een Garmin Forerunner 35. Dat leek me handig. Zo hoefde ik tenminste niet meer 2 verschillende bandjes om mijn pols te dragen.

Maar ik kon er niet aan wennen!

Ik miste mijn Fitbit

Ik miste mijn Fitbit! En ik miste mijn Fitbit vrienden. Bovendien vind ik de grafieken en informatie van Fitbit veel begrijpelijker dan de grafieken van mijn Garmin Forerunner 35.

Daarom besloot ik terug te gaan naar mijn Fitbit. Die bleek het vervolgens echter niet meer te doen! Waarschijnlijk gestorven van verdriet door acute verlating…

Maar dankzij de supergoede klantenservice van Fitbit, heb ik nu een Fitbit Charge 2.

Beste Fitbit vrienden: Ik ben er weer!

Dus beste Fitbit vrienden: ik ben er weer!  Laten we elkaar inspireren en motiveren.

Mijn dochter is alvast blij dat ik ‘terug’ ben bij Fitbit. Ze appte me dit:

Draag jij een activity tracker? En zo ja welke?


29 responses to “Ik ben weer actief op mijn Fitbit!

 1. Pakketje

  Ik ben aan mijn tweede Galaxy Fit Gear bezig. Is én horloge en stappenteller maar je kunt ook trsppen tellen, en andere oefeningen instellen. Gekocht op MP de eerste voor 40 (als probeersel). Na overlijden zijn opvolger gekocht. Bij Coolblue heb je ook “tweede kansjes” dat zijn producten die andere mensen

  niet bevielen. Volledige garantie alleen de verzegeling is verbroken en nieuw zegel TWEEDE Kansje.
  Goedkoper!

  Ik had eerst een fitbit maar die werkt niet lekker met mijn Galaxy telefoon…daar zit een speciale app op.

  Je kunt duizenden verschillende wijzerplaten downloaden. Mooi dingetje!

 2. Ik heb zelf een activity tracker van de Leontien collectie van Kruidvat. Leuk om uit te proberen of ik het veel gebruik en ik vind het wel interessant om inzicht te krijgen in mijn bewegingen.

 3. Ik hou vooral trackers bij in mijn bullet journal haha.. Het is volgens mij wel verrekte handig zo een digitale tracker! Zou er eigenlijk ook een moeten hebben! Helaas ben ik niet altijd even braaf met het netjes bijhouden..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.