Reacties

Gewoon even de kop in het zand — 11 reacties

  1. Erover praten - laten bezinken (of andersom) - handvatten zoeken en ermee aan de slag gaan.

    En tussendoor lief zijn voor mezelf met veel schouderklopjes en ruimte om te laten zijn wat er is qua gevoel (en dat laatste is het moeilijkst ????)

  2. Er over praten met een aantal vertrouwden, en als ook dat te pijnlijk is, er over schrijven in mijn dagboek. Ook schrijf ik wel een s gedichten die ik verder nooit met iemand deel.

    Van sommige dingen weet je dat ze niet over gaan, maar wel dat je gevoel er over voorbij zal gaan. Je mag jezelf daar de tijd voor gunnen, van overhaasten wordt het niet beter.

  3. Al lijk ik voor velen een heel open persoon, ben ik er toch achter gekomen dat ik gesloten ben..........
    Moeilijke dingen, even denk ik, ik doe een deken over mijn hoofd, dat laat ik dan even toe en vervolgens sta ik op.....
    Mij helpt heel erg lopen en soms ervaar ik het is ook een weglopen van.....
    Het beste helpt mij er dwars door heen gaan, de weg vervolgen en nemen zoals het is, vooral zelf actief erin zijn, regie proberen te houden, vooral geen slachtofferrol aannemen!!
    Wat ik veel heb gezien bij mensen, doch ook zelf heb ervaren bij slecht nieuws, je brein kan aan en laat toe wat hij op dat moment aankan en alles komt gedoseerd binnen!! Dat vind ik echt heel bijzonder!

  4. Ik ben nogal oplossingsgericht en ben daar dan meestal eerst mee bezig. Verder heb ik het nodig om het er met mijn naasten over te hebben en ben ik gek op een knuffel van mijn dierbaren. Ja, en verder doorgaan met leven. Ik kan bij momenten intens verdrietig te zijn en dan is het er ook. En verder probeer ik er zoveel mogelijk van te maken en te genieten van wat er wel is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder