Wat zal ik je wensen…

Posted januari 1, 2018 in Huishoudelijke beslommeringen / 18 Comments

2018 wens
Ik begon het nieuwe jaar zoals ik het hoop voort te zetten: met ‘s ochtends buiten hardlopen.

Ik zat te denken over mijn nieuwjaarswens voor jullie.

Prompt dook er een poëzieversje op in mijn hoofd:

‘Wat zal ik je wensen,

ik weet het haast niet.

Maar zeker geen zorgen,

en ook geen verdriet.’

Een goed 2018 dan maar?

Een flinke portie verdriet wens je niemand actief toe, hoewel verdriet wel een normaal onderdeel is van het leven. Altijd maar gelukkig zijn vind ik niet reëel, dus een Gelukkig Nieuwjaar wens ik ook maar niet. Uiteindelijk kwam ik uit op ‘Een goed 2018’.

Kortom: ik wens jullie een goed 2018, en de kracht en wijsheid om met de ups en downs van het leven om te gaan.

 


18 responses to “Wat zal ik je wensen…

 1. VeggieMo

  Ik zeg meestal ‘de beste wensen’. Vind ik wel een mooie.
  Ik ben het nieuwe jaar minder aktief begonnen. Zware verkoudheid is nogal besmettelijk dit keer, dus ik lig vandaag lekker op de bank.

 2. Anoniem

  Dankjewel, dat is een mooie wens. Wij zeggen altijd “alles wat wenselijk is” (maar dan op zijn Fries). Want dat wens je een ander toe, ook al weet je dat het komende jaar ook zorgen en verdriet zal brengen.

  Ik ben vanochtend mooi op tijd opgestaan en ben lekker buiten geweest en heb de woonkamer en keuken opgefrist. Na het intensieve binnenleven van de afgelopen week, ook door de regen, heb ik behoefte aan activiteit en overzicht.

 3. Dat is een mooie wens, dank je wel!
  Ik ken ‘alles wat wenselijk is’ ook uit mijn jeugd en vond het toen ouderwets. Nu vind ik het mooi en het past ook iedereen.
  Dus Nicole, ik wens jou en je gezin alles wat wenselijk is!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.