Reacties

Nieuwe afvalbak in de keuken: lichtroze! — 42 reacties

  1. Hij is wel erg mooi! Wij zijn inmiddels ook toe aan vervanging, onze retro red bin van Brabantia is inmiddels ook 7 jaar oud. Ziet er nog prima uit, maar is maar 20L.

    Ik denk dat we richting de 60 gaan en dan weer rood of stainless steel.

    Ook al is pastel niets voor ons gezin, vind ik het stiekem wel altijd heel mooi bij anderen! Veel "plezier" ermee

  2. Ik had altijd een zilverkleurige wc emmer. Een behoorlijke grote die prima voldeed. Maar nu wij de keuken aan het verbouwen zijn past de emmer niet meer en heb ik voor het IKea systeem gekozen. Ik heb nu een veel kleinere afvalbak in het keukenkastje staan. Deze moet je naar je toe trekken en dt is wel even wennen.

  3. Haha, met deze hoef ik bij manlief niet aan te komen :P... Ik heb nu een gewone Brabantia, zo'n dubbele, maar ben op zoek naar een kleiner exemplaar met mogelijkheden voor meer afval scheiden. Wellicht wordt het een Ikea schoenenkast die we ombouwen tot ons eigen afvalstation :)... Wordt vervolgd dus...

  4. Doordat ik een hele kleine keuken heb , heb ik er voor gekozen om geen afvalbak neer te zetten. In mijn voorraadkast heb ik een doos staan voor oud papier en aan de deur heb ik aan de binnenkant haakjes bevestigd waaraan zakjes hangen voor plastic en voor restafval. Mijn gfk afval gooi ik altijd gelijk buiten in de gfk container. Alles netjes buiten zicht en zonder ruimte in te nemen.

  5. Leuk! Ik heb een zwarte wesco, ik heb hem speciaal besteld wat het is de junior maat. Hij was duur maar ik vind hem zo mooi staan in mijn keuken. Was helemaal de moeite waard

  6. Ik heb zeker kleur in de keuken. Ik heb een jaren zestig keuken met pannenrekken van Bruynzeel en petroleumstellen en grijsgewolkte pannen en lepelrek. Mijn keukenkastjes heb ik oranje geschilderd. Mijn pedaalemmertje is ook oranje! Ik heb ook een ouderwetse vuilnisemmer,maar die staat om de hoek buiten.

  7. Wat een toeval. Ik heb drie Brabantia pedaalemmers voor in de keuken besteld, groen, amandel en lichtgrijs. Geen van allen stonden goed. De kleur van de keukenmuur is zachtgeel. Uiteindelijk was Brabantia NewIcon 30l brilliant steel een schot in de roos: chique! Met de donkere vloer en witte muur vind ik pastelroze erg mooi.

  8. Echt een leuke kleurige afvalbak,een eyecatscher in de keuken!
    Maar wat doe je erin?
    Wij scheidden hier nl afval? Gaat daar het plasic in?
    Ik heb een afvalbak in het aanrechtkastje waar ik ook meteen afval in kan scheidden en voor gft heb ik een aparte afgesloten emmer.

  9. Grappig, ik ben ook op zoek naar een nieuwe bak. Die van ons is viezig en dat irriteert me omdat dat ook luchtjes geeft. Ik denk dat ik voor een Wesco ga maar die van jou is ook prachtig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder