18 Responses to 10-uurtje

 1. Ziet er super gezellig uit! Ik geniet erg van zulke plaatjes maar maak zelf niet veel werk van mijn kopjes koffie. Uitgebreid tafel dekken met een mooi tafekleed vind ik ook te veel werk. Mijn schoonmoeder zet de aardappels en de groente in dekschalen op tafel, stel je voor wat veel extra afwas! Wij scheppen meestal in de keuken op maar anders zet ik gewoon de pannen op tafel…

 2. Ziet er heel gezellig uit šŸ™‚
  Ik doe zoiets niet voor mezelf. Zou ook een beetje kaal worden. Hier geen bloemen (tenminste geen soorten die geur afgeven), geen suiker, geen koffiemelk, geen pepernoten (of zelfgemaakte), mogelijk wel het fruit in het glaasje (?).
  Handig ja, al die intoleranties.
  Ik doe nu op Fb mee met de uitdaging om zeven dagen lang elke dag een zwart/wit foto te posten, zonder commentaar, geen mensen, iets uit mijn leven. Ik vind het heel leuk om te doen. Ik had nog niet eerder op deze manier gefotografeerd en dan ga je ineens heel anders naar dingen kijken. En een heel simpele foto ziet er al snel kunstzinnig uit šŸ™‚

 3. Leuk om te zien dat jij ook nog steeds van kruidnootjes geniet! Er ligt hier nog een kilozak te wachten. Ik vind je stilleven mooi Nicole! Met aandacht dingen doen voor jezelf (en anderen) is goed voor een mens.

 4. Zo doe je iets met aandacht door er aandacht aan te schenken!! Tijd nemen voor….
  Lees je tijdens de koffie ook , krant, tijdschrift of boek?

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.