Reacties

Pleidooi voor lekker thuisblijven — 44 reacties

  1. Ik heb in de wintermaanden alleen maar avonden op de bank. In de zomer gaan we in de avond nog weleens een blokje om. Nu ga ik in de avond meteen onder een deken. Ben gewoon te moe om nog iets bijzonders te doen.

  2. ik heb altijd zin om op de bank te blijven maar als ik eenmaal naar een feestje of zo ga vind ik het achteraf toch meestal wel leuker dan een bank avondje

  3. Doe je goed! : ) Wij vertrekken bijna naar Maastricht en gaan daar lekker een paar dagen genieten met ons gezin en mijn zus. Naar plekken waar ik vroeger veel kwam. Dus vanavond nog even een rustig avondje op de bank dan trek ik het beter!

  4. Haha!
    Hier ook geen plannen hoor. We hebben gisteravond de serie This is us ontdekt, écht fantastisch! Verrassend, humoristisch én met een goed verhaal. Dus ik denk dat wij inderdaad de bank op z'n plek houden en lekker onderuit zakken met een paar nieuwe aflevering.

    • This is us heb ik ook gezien met mijn man! Het eerste seizoen vond ik superleuk. Het tweede zijn we halverwege afgehaakt. Ik vond het helaas een stuk slechter geworden, en best heel erg cliché.

  5. Oeh dat is zo jammer ik heb mijn reactie geplaatst maar ik zie hem niet meer dan maar opnieuw in case dat hij niet onder moderatie is. Anders mag je deze weghalen.
    Ik zou ook niet graag van de bank afwillen. Eenmaal een lekker plekje gevonden en ik wil er lekker blijven. Vanvond blijf ik lekker lui op de bank hangen. Je blogpost komt als geroepen.

  6. Heerlijk. Waar ik vroeger onrustig werd als we te vaak of te lang thuisbleven is dat nu - met een klein meisje in huis - toch heel anders geworden. Dat en het gevoel van 'been there done that'. Want de laatste jaren pre-kind was ik wel heel veel 'on the road'. Ofwel met man of met vriendinnen was er altijd wel een reden voor een borrelavond te vinden, om te dansen of heerlijk te kletsen in het café. Vandaag - 31 december - wordt het dan ook een thuiswedstrijd op de befaamde bank, hahaha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder