Reacties

Dreamhuis app: bijna ieder huis is te koop — 58 reacties

  1. Ik ga van deze app geen gebruik maken, goed idee dat er een bedrag van 3.50 voor staat. Wat mij betreft een hogere drempel opwerpen.
    Vind het allemaal onrust en een app die ik niet nodig vind.
    Wil je inderdaad een huis zo graag, doe dan een briefje door de deur, ook grote kans dat je mee voor het huis betaalt.
    Ik denk dat mijn man ons huis zal willen verkopen wanneer er een briefje of kaartje in de bus ligt.

  2. Oeh! Dit vind ik helemaal te gek!
    Wij rijden geregeld rond om te kijken welk huis we zouden willen maar ja, de leuke staan nooit te koop...
    Dit lijkt me echt een toffe app ????

    Xxx

    • JIj bent denk ik precies iemand die ze met deze app willen helpen. Voortaan kun je dus het adres noteren, en dan de eigenaar van zo'n huis zonder verplichtingen een kaartje sturen dat je interesse hebt.

  3. Hm, ik weet het niet zo goed. Misschien alleen als we een huis écht heel, heel, HEEL graag willen. Maar eigenlijk vind ik het briefje door de deur dan net iets persoonlijker. Weet ook niet precies wat we zouden doen zelf, voor het juiste bod verhuizen? Stiekem denk ik dat je dan sowieso niet in je droomhuis woont. Of is dat te kort door de bocht?

  4. Ik vind het net als de andere lezers hier een beetje een gek idee. Maar ik ben nu ook niet in de positie dat we een huis zoeken. Misschien, als ik echt al lang zoek naar een top-huis, dat ik er anders over zou denken?

  5. Op zich wel een goed idee. Maar dat realistische bod is wel heel belangrijk. Ik weet ooit nog dat we een (vorig) huis gingen verkopen. En een jong stel bood - op advies van haar vader - zo'n 50.000 minder dan de vraagprijs. Mijn reactie was een vinnig telefoontje naar de makelaar dat ze - al waren ze de laatste - ze NOOIT ons huis zouden krijgen. Ok, ik was toen in de dertig en wat meer ontvlambaar. Maar toch. Ik was pislink (om het zo maar even te zeggen).

  6. Dit vind ik dus altijd een lastige; aan de ene kant kun je natuurlijk makkelijk zelf even contact opnemen met iemand. Maar: ik voel me dan ook snel weer verplicht en je weet natuurlijk helemaal niet wat ze ervoor gaan vragen. Toch is het misschien wel een idee, want wat je zegt: het denkproces kan bij mensen zo wel op gang geholpen worden...

  7. Dat is inderdaad een fantastische uitvinding. Ik heb heel veel woningen waar ik zo zou willen wone. En vooral nu we zelf op zoek zijn naar een nieuw stekkie is dat ideaal, ik ga het downloaden!

  8. Wat een bijzonder idee. Ik heb daar nooit over nagedacht, maar wij wonen ook nog in ons eerste huis. En niet van plan om te gaan verkopen óf iets nieuws te kopen. We hebben een heerlijk huis <3

  9. Ik vind dit een goede app. En 3,50 voor je droomhuis is natuurlijk geen geld, een gokje moet je af en toe wagen. Ik ben nu happy in ons huis waar we twee jaar wonen, maar als we weer verder gaan kijken dan houd ik deze wel in mijn achterhoofd. Goede tip!

  10. Denk niet dat ik die app zou downloaden, helemaal niet als het ook nog eens geld kost. Vind het sowieso een beetje raar om iets van iemand te willen hebben wat 'ie in eerste instantie helemaal niet te koop aanbiedt... Kan alles wel te koop wezen, maar toch. Hoeven mensen bij mij in ieder geval niet te doen!

  11. Tja, je moet het maar bedenken. Geen idee of ik dit zelf ooit zo u doen. en als ik nu een verzoek zou krijgen voor ons huidige huis, dan doen wij dat zeker niet. Ik peins er zelf niet over, ben dolblij met ons huidige huis. Kortom, op dit moment is deze app de 'ver van mijn bed' show !!

  12. Waar ze tegenwoordig al niet een app voor ontwikkelen joh! Ik denk niet dat ik het zelf op deze manier zou doen maar goed, dat zeg ik nu misschien denk ik daar over een tijdje anders over hoor.

  13. Ha, ik vind het grappig bedacht. Het kan mensen inderdaad prikkelen. Wij verhuizen zelf volgende maand naar ons droomhuisje, dus gebruiken zal ik de app niet. En als iemand ons nieuwe huisje wil hebben, dan maken ze geen kans. ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder