Reacties

Hardlopen na Anne Faber — 15 reacties

  1. Ik heb dat helemaal niet en probeer onze zonen en dochter niet met angst op te voeden. Het gaat ook om "kwaliteit van leven". Dus ja, ik loop hard in het donker en laat onze kinderen los op straat.
    Begrijp me niet verkeerd, het is afschuwelijk wat er is gebeurd met Anne Faber en het kan iedereen overkomen. Ons ook, dat besef ik heel goed.

    • Angst is een slechte raadgever en opvoeden met angst is denk ik inderdaad niet goed. Maar ik vind wel dat er een verschil is tussen voorzichtig zijn en je laten leiden door angst.

  2. Vreselijk wat er gebeurd is , maar helaas van alle tijden. Ik en ook mijn dochter moeten regelmatig in het donker in ons eentje op de fiets naar huis na ons werk en daar zitten ook stukjes bij waar je in principe niemand tegenkomt en waar ook geen mensen wonen, echt prettig is dat niet, maar dat is iets wat je niet kunt veranderen, dus proberen we er niet te veel bij stil te staan.

  3. Ik heb er gelukkig niet zo last van. Ik ben altijd wel een beetje op mijn hoede als het donker is en zoek het licht zoveel mogelijk op. Ik laat me er zo min mogelijk door beïnvloeden. Helaas bestaat de kans zoals we hebben gezien bij Anne Faber, maar de kans is gelukkig erg klein dat het jou ook overkomt

  4. IK moet eerlijk toegeven dat ik als meisje alleen niet meer ga lopen na het donker! Zeker niet in een bossige omgeving. In het stadcentrum voel ik me 's avonds gelukkig niet onveilig!

  5. Ik ben gek op de natuur, maar ik ga niet in mijn eentje wandelen of fietsen in een verlaten natuurgebied. Dan voel ik me gewoon heel slecht op mijn gemak. Dat heb ik altijd al gehad. De meeste mensen die je tegenkomt zijn aardig, maar je zult maar net tegen de verkeerde aanlopen.... Gelukkig heb ik nooit iets naars meegemaakt op een paar potloodventers na. En in ons dorp kun je ook goed 's avonds in het donker over straat. Ik vind niet dat je iemand die slachtoffer wordt van een misdrijf kunt verwijten: dan had je daar maar niet moeten lopen of fietsen. Maar ik ben zelf liever voorzichtig en met mijn dochter van 21 ben ik nog voorzichtiger...

  6. Ik begrijp je gevoel! Onlangs is er bij ons iemand in de straat gewoon neergeschoten. En nu dus blijvend verlamd. Gewoon doelloos, maar in het donker lopen is nu (nog) een stukje enger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder