Gratis boek bij de bibliotheek: klassieker Ik, Robot

Posted november 23, 2017 in Boektips / 9 Comments

Ik was vanochtend bij de bibliotheek en zag daar hele stapels gratis exemplaren van het boek I, Robot van Isaac Asimov liggen!

Dus als je nog op zoek bent naar een budgetvriendelijk/gratis Sinterklaas- of kerstcadeau, ren dan snel naar de bieb! Of als je kinderen hebt die boeken moeten lezen voor school. Want Ik, robot valt onder literatuur : )

I, robot


9 responses to “Gratis boek bij de bibliotheek: klassieker Ik, Robot

  1. Daenelia

    Nou, nee. Ik, Robot valt niet onder literatuur 🙂 Maar … Asimov is (was, helaas) wel een klassieke science fiction schrijver, en natuurkundige ook nog. Dus goed onderbouwd. Maar … literatuur is het niet. Wel heel spannend! En 100% beter dan de film.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.