Reacties

Schoolgeld betalen + kosten middelbare school — 12 reacties

  1. Wij hebben geen kinderen dus ik heb geen idee hoe het zit met schoolgeld. Ik kan me alleen niet herinneren dat mijn ouders vroeg nog extra nota's kregen gedurende het schooljaar.

  2. OK onze dochter is nog niet eens 2, maar ik vind het best wel interessant om te lezen wat ons eventueel te wachten staat voor in de toekomst. Al zal het dan misschien wel meer zijn of wie weet wel minder met alles dat op de tablet en computer zal gaan ???? .

  3. Ik heb 3 jaar (van de 4) vertikt om de 'vrijwillige' bijdrage te betalen. Niet om financiële redenen maar om het feit dat de hapjes, bbq en uitjes voor de leerkrachten ook uit de grote pot werden betaald

  4. Ik ben alle schoolrekeningen van dit jaar aan het bijhouden om de vergelijking te maken. Ik heb een zoontje in de kleuterklas, een dochter in de lagere school en een dochter in het middelbaar. Ik ben benieuwd!! Al is het overduidelijk dat het middelbaar een stuk duurder is!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder