Oorwurm

‘Ik zit in mijn hotel, lalalalaaaaala…’

Oorwurm

Verder ken ik het liedje niet, maar het zit de hele dag al in mijn hoofd. Het is de schuld van de dansavond gisteren, toen ze dit liedje van Jan Smit speelden voor de Slow Fox. Dergelijke liedjes die in je hoofd blijven hangen worden ook wel ‘oorwurm’ genoemd. Ze kunnen geen kwaad, maar vervelend zijn ze wel.

‘Liefde ik haat je, vandaag…!’

is ook een regel die door mijn hoofd zoemt.

Ze is van goud

Op basis van de twee zinnen die door mijn hoofd zoemen kon ik de titel van het liedje achterhalen: ‘Ze is van goud’. Ik moet altijd lachen om dit liedje. Want halverwege zingt Jan Smit ‘maar dan mijn telefoon, weet nog altijd waar ik woon,’ en dan hoor je een rinkelende telefoon. Kostelijk vind ik dat.

Evenals de rijmelarij:

‘Ik staar voor me uit, door de ruit.’

Dus, hier is voor iedereen die niet bang is voor een potentiële oorwurm. Jan Smits liedje Ze is van goud : )

12 Responses to Oorwurm

  1. Zal er niet naar luisteren, ik ben erg vatbaar voor oorwurmen😜
    Ik heb eens, écht waar, dagenlang het liedje ‘daar gaat ze’ van Clouseau in m’n hoofd gehad van ‘s morgens vroeg totdat ik slaap viel. Kan het lied niet meer horen!

  2. Haha ik heb mezelf maar beschermd en het nummer maar niet beluisterd. Anders zit ik straks ook precies zo te zingen tijdens het werken 😉 En meestal is het maar een klein stukje wat blijft hangen helaas.

  3. haha regelmatig last van. En dan deze die elke dag herhaalt word door 1 van mijn dochters.. Eating candy? No papa.. en dat gaat maar door, meest irritante kinderliedje ooit

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.