Jennylund fauteuil van Ikea voor in de keuken

De jongste kat plaste zo erg op de rode stoel in de keuken dat ik hem te vies vond om nog in huis te houden. Daar hielp zelfs geen zuiveringszout meer aan.

Na lang wikken en wegen, en tevergeefse bezoekjes aan de kringloop, besloot ik dan toch maar een nieuwe stoel te kopen.

Jennylund fauteuil van Ikea

En het werd onderstaande Jennylund Fauteuil van Ikea. Ik ben er superblij mee, en vind hem ook beter passen in de keuken dan de oude rode stoel. Dus dat is een geluk bij een ongeluk. Leuke bijkomstigheid is dat de Jennylund fauteuil bekleed is met een hoes. Dus ik weet nu al wat ik voor Moederdag gevragen: een hoes met bloemetjes : )

jennylund
Dit is overigens de moederkat

N.B. En het katertje wordt a.s. dinsdagmorgen gecastreerd zodat de Jennylund stoel niet hetzelfde lot ondergaat als de kringloopstoel.

En? Hoe vind je ‘m?

6 Responses to Jennylund fauteuil van Ikea voor in de keuken

  1. Oh wat een schatje. Precies mijn stijl. Ik heb er een bank van, hoe kan het ook anders. Ik hoop maar dat de kater niet meer plast. Die van ons is het blijven doen. Ook na castratie. Gelukkig eens in de zoveel tijd, en dan vooral op het kleedje in de badkamer.

  2. Haha ik wilde net zeggen dat ik hoop dat deze stoel dan niet ook wordt onder geplast, maar daar wordt binnenkort al wat aan gedaan šŸ˜‰ Leuk dat het een hoes is zodat je steeds andere eromheen kan doen. Dat houdt het fris en leuk

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.