Reacties

Shoplog — 76 reacties

  1. Deze week bouwplastic gekocht om over mijn foliekasje te doen, het folie is aan het vergaan en ik overwinter er met succes mijn vorstgevoelige planten in.
    's Zomers ook leuk om planten in te kweken, dus ik wil het graag functioneel houden.

    (Her)Sluitbare zakjes met zo'n schuifje om makkelijk dicht te doen heb ik ook gekocht ;)

    Groetjes Lily

  2. Boeken waren mijn laatste aankoop :-) Over punt 4 op jouw lijstje. Ik heb een blikopener met een extra boogje (weet niet hoe ik het anders moet noemen) en daarmee kan ik ook bij de meeste potjes in het deksel een gaatje prikken als ze niet gewoon open willen.
    Gisteren had ik een potje zelf gemaakte jam in handen die niet open wilde. Dan pak ik de priem uit de gereedschapskist en een hamer. Potje jam zet ik op een handdoek op het aanrecht en dan met priem en hamer aan de slag. Lukt prima. En ik vind het erg leuk om te doen :D Op een of andere manier heb ik er ook zo'n lol in om loszittende deurklinken vast te zetten met een schroevendraaier en piepende scharnieren te smeren. Ergens zit er een techneut in mij ;-)

  3. Hahaha ik moest zo ontzettend lachen om het stukje over het gaatje met een mes in een deksel prikken. Daar kan mijn wederhelft ook zo slecht tegen, maar ik blijf het doen. Handige tip dus die tool. Thanks!

  4. De douchemuts is leuk. Ik zoek er nog een, niet voor onder de douche, maar voor de buitengymschoenen van mijn dochter. Die kan ze dan over de zolen heen doen en dan wordt haar tas niet vies. Ik ga dus van de week even naar de wibra!

  5. " Mijn man wordt altijd boos als ik met een mes een gaatje maak in een pot met groentes."

    Daar kan ik mij dan weer heel goed in verplaatsen. Ik heb een prachtige set Robert Herder keukenmessen waar ik lang voor heb moeten sparen. Ik ben er dan ook heel erg trots op. Daar mag niemand aankomen, zelfs niet om af te wassen. Mijn poetshulp presteerde het om met een officemesje van dit merk aanslag van iets te verwijderen, met als gevolg een omgebogen puntje. Dat is in mijn keuken dan ook heiligschennis. Ze heeft me beloofd om nooit meer aan mijn messen te komen.

  6. Leuk zo'n shoplog. Mijn laatste aankoop was gisteren een hele mooie tak mini appeltjes (Malus), puur als decoratie. Sudocreme staat bij ons ook in de badkamer, is overal goed voor. Ik gebruik het tegen schrale lippen en/of koortslip. Maar ook tijdens onze lange wandelingen om schuren te voorkomen;-)

  7. ik vind het zo knap als mensen kunnen sjoppen...ik geloof dat ik de enige vrouw op aarde ben, die binnen 20 minuten al weer naar huis wil...Hoelwe: vandaag ben ik met dochterlief naar op zoek gegaan naar een bank. Ze gaat binnenkort verhuizen en dat heb ik 2 uur volgehouden!

  8. Nou dit is de eerste shoplog die ik voorbij zie komen met aankopen die mij nuttig voorkomen. Zeg maar gewoon huishoudaankopen.
    Bin de meeste shoplogs vermoed ik dat die aankopen al snel ongebruikt óf in de kast óf naar de kringloop óf in de kliko belanden :-)

    • Nou precies Ester! Daarom dacht ik ook: 'Laat ik er ook eens eentje maken!'
      Maar ik hoor al wel dat mijn aankopen eigenlijk te nuttig zijn om onder shoplog te vallen.

  9. Valt nog mee hoeveel aan impulsaankopen hebt gekocht. Mijn laatste aankopen waren een winterjas, broek en vest voor mijn oudste zoon en een broek voor de jongste. Die laatste was eigenlijk niet echt nodig, maar wel heel leuk en ik vind het helemaal prima dat hij voornamelijk kleding van zijn broer draagt nog, maar iets nieuws er tussen is ook wel leuk.

  10. Ik gebruik heel vaak ziplock zakjes. Mijn man neemt ze mee naar het werk met brood. Als ik wat heb gebakken kan het erin, vacuüm maken en invriezen. Extra paprika of andere groente kan er gesneden in in porties en dan in de vriezer. Ideaal.

  11. Zo kan ik ook ineens thuiskomen met van die kleine dingen die handig lijken en dat helemaal niet zijn. De dekselwipper blijkt een echt goed idee te zijn geweest: doet het hier in huis heel goed. Die gaatjes prikken werd ik zelf niet goed van, dus ik snap jouw man volkomen ;-)

    • Die gaan aan de randjes uiteindelijk roesten en dat vind ik smerig in mijn eten. Niet als je meteen de inhoud opmaakt, natuurlijk. Dan ram ik er net zo hard een koksmes in, maar bij dingen die teruggezet en bewaard worden vind ik het gewoon niet fris.

  12. Leuke en bescheide shoplog! Pas maar op..straks krijg je de smaak te pakken zo hihi! Mijn laatste aankopen? Een boek, antifrizz olie (Frieda, heb ook vreslijk pluizig haar) en een sport top.

  13. Ha,, nog iemand die dezelfde types aankopen doet als ik,, als ik ga shoppen: Serieus, ik ben van de "oh,, dat lijkt me nuttig" en daarnaast heb ik wel een zwak voor boeken en cd's...
    En ja, van de "oh, dat lijkt me nuttig" word ik echt wel blij. ????

  14. Leuk stukje. Mijn laatste aankoop...tjee, moet lang nadenken, ik weet het niet eens meer. Ik koop dus eigenlijk ook niet zo heel veel ;-) Ja, online een bikini voor de aanstaande reis. Telt dat ook?

  15. Ik vind het leuk je shoplog, leuk om eens bij anderen mee te kijken wat ze kopen:)
    Wij gebruiken sudocreme ook voor van alles en nog wat.
    Ik heb een paar leuke kaartjes gekocht, maar meer om te versturen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder