10 Responses to Nazomer: lezen in de tuin!

  1. Ik zou willen dat het zoveel leuks was šŸ˜‰ Helaas vooral werken, maar ik heb wel nog even een klein wandelingetje buiten gemaakt. Het was veel lekkerder dan het er van binnen uitzag!

  2. Ik ben wezen wandelen langs de Linge, een formidabele tocht, van een wereld die in nevel was gehuld, de zon op zien komen met de meest prachtige zonnestralen, een dag vol zonneschijn, tot in een theetuin een lunch gebruiken. Genoten van a-z van deze prachtige nazomerdag!

  3. Ik ben een groot deel van de dag bezig geweest met mijn vrijwilligerswerk : de organisatie van een gratis lunchconcert in de hallen van West. Door het mooi weer was het niet zo’n sukses … Daarna ben ik in het zuiderbad gaan naaktzwemen en een kruidenbad genomen.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.